Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tuning podzespołów komputera: czyli nasze sugestie, porady, testy i porównania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

54.jpg

Tak jak w temacie, będziemy tutaj wrzucać swoje setup'y i mody komputerów co kto ma i chwalili jakie mody są przeprowadzone w naszych komputerach.

Opublikowano

To i ja się pochwalę.dsc00720cr.jpg

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

I OC procka na 4.5Ghz.oc45occt.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Dzieki Pawel za temat :hi: i co Grzesiek myslisz o moim tescie ?

Wszyszlooo duzoooo :shock3::shock3::shock3:

Bez podkrety procka oraz pamieci tak jak pisalem i tym razem bez TURBO mode :wink:

3DMark Score P10594

Graphics Score 11659

Physics Score 8407

NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE score: P10594 3DMarks

Opublikowano

Ja pisałem co myślę.To jest nierealne.Przeinstaluj 3DMarka,pobierz ze strony producenta jak będzie tak samo to zajebiaszcza sztuka Ci się trafiła.Może czapka jest od i5 a środek od i7.To aż strach się bać jaki wynik będzie po OC w okolicy 5Ghz.

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

Zobacz dla porównani gość wykręcił ten sam proc na 4.6Ghz.AMD Radeon HD 7870 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASRock P67 Pro3 score: P8802 3DMarks

Opublikowano

No są tam i moje posty.

Opublikowano
No są tam i moje posty.

ktory wynik ?

Grzesiek glowilem sie jak to mozliwe, ze takie czary wyszly na 3.3GHz

Przeinstalowalem 3DMark11 i nic !!!

Programy CPU-Z i GPU-Z i nic

nowszy bios i nic :polew:

aaaa :doh: aktualizacje Windows zapomnialem wgrac :grin:

zrobione i dalej nic :polew::facepalm::facepalm::facepalm:

Dopiero po aktualizacjach i kolejnym zainstalowaniu programow zaczelo pokazywac prawidlowo procek :wink:

ale jak widzisz z i5 2500k krecone na 4.968 GHz wyszla mnie 8 pozycja w rankingu 3DMark 11 - Nowy ranking PCLab.pl - Forum PCLab.pl

gdzie elita ma i7 :wink: a koles z i5 i GTX680 pozycja nr.10 :wink:

Moj nowy wynik - NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE score: P10829 3DMarks

Wiec raczej bardzo dobrze wyszlo jak na i5... hmmm ciekawe czy dam rade przekroczyc 11000p na i5 2500k i GTX680 :decayed:

juz tak malo brakuje :grin: aby pobic pozycje nr.7 gdzie uzytkownik ma tak bardzo mocny i7 3770k + karte graficzna po tak ostrej podkrecie :whistling:

u mnie jest tylko :decayed: 1264/ 1666 i test 3dMark11 bez zadnej kreski na ekranie :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Remik daj znać jak Ci będzie chodził Crysis 3 jeśli chodzi o wyższe detale gry :wink:

Opublikowano

:decayed: no ale tak jest na dobrej obecne karcie mozesz grac i 6 lat ale z inna szybkoscia i juz nie z pelnymi detalami, ktore i tak bija kazda konsole 2/3 razy :wink:

rozdzialka tez jest wazna ... ale mnie wystarcza duzy TV :grin:

Opublikowano

Amiga 2000

7.14 MHz OC 12MHz

9mb Ram,

Video Toaster

;)

Opublikowano

sa jakies foty ? :decayed:

...pewnie uciagnie taka mala podkrete na pulpit :wink:

Opublikowano

No widzisz trochę w tym już siedzę żeby wierzyć w takie życzy.Ładnie go wykręciłeś masz ciut słabszy wynik jak ja na 4.5Ghz.Podkręcisz bardziej kartę to powinneś przekroczyć 11koła.

Opublikowano

Teraz idealnie PC pracuje :kox: cicho i bardzo zimno :JC_fan: ustawienia - juz zapisane :wink: po 6godz. testowania

ale jeszcze postaram sie cos :naughty:

powinno jeszcze spokojnie poleciec dalej :decayed: bo przy tym wyniku

KFA2 GTX680 - temp. 48 i wiatr 80%

i5 2500K - temp 29 i wiatr 90% prawie kompletnie go nie slychac :shock3: !!!

Zobacze moze jeszcze procek na 5071 lub 5175 :wink:

Opublikowano
  • Autor

Czytam to wszystko to chyba niedługo kupię nowego kompa, ewentualnie zostawię sobie grafikę bo w miarę świeża i później dokupię coś jak GTX 680.

Temat podzespołów będzie trzeba dobrze ogarnąć by na kolejne lata stykło.

Opublikowano

Dokladnie Pawel :thumbup: i wtedy kupisz troche taniej GTX680 a graty dobrze dobrane sa bardzo istotne !

Ja wybralem raczej odpowiednio bo wyniki dla i5 2500k i GTX 680 to kolejny " rekord " dalej stabilny obraz bez najmniejszych kresek podczas testow 3dMark11

procek 5.07GHz a karta 1264 /1722 :whistling:

pierwszy test - NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE score: P10898 3DMarks

i drugi 5.22GHz :hi: karta 1264 /1722 - NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE score: P10995 3DMarks

3DMark Score P10995

Graphics Score 11838

Physics Score 9153

Praktycznie jak i7 3770k 4.7GHz :whistling::whistling::whistling:z GTX680 1271 / 1762 :shock3::shock3::shock3: i tylko 51 punktow mniej czyli prawie nic od kolegi z

numerem 7 :decayed:3DMark 11 - Nowy ranking PCLab.pl - Forum PCLab.pl

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

wiec jak podkrece GTXa tak mocno jak on to powinien dostac baty od i5 :grin:

do tego wyszlo pare punktow mniej niz 2 karty GTX 580 !!! w SLI Karty graficzne GeForce GTX580 cena - Porwnanie cen w sklepach

z tym samym prockiem :whistling:czyli przy mojej KFA2 GTX680 obecnie jakies 1000zl w kieszeni i rachunek za prad mniejszy :polew: niz przy 2x GTX580 :whistling:

do tego fizyke mam znaczaco lepsza :shock3:

NVIDIA GeForce GTX 580 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68X-UD4-B3 score: P10999 3DMarks

Opublikowano

5 punktów Ci zabrakło do 11koła,już nie dużo.Powiedz jakie masz napięcie do tego taktowania?

Opublikowano
  • Autor

Ktoś inny się pochwali swoim mocnym blaszakiem :naughty:

Opublikowano

Wszyscy wolą konsolę. o080.gif