bartekA4 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ostatnio coraz mocniej zaczelo mi syczec pod maska i znalazlem przyczyne problemu: ciekawi mnie czy ten cienki waz co jest doprowadzony od góry z odmy da sie go wyciągnąć czy ta część to taka duża całość? teraz niewiem nawet gdzie cos takiego kupic najblizsze ASO jest w odleglosci 70 km a zna ktos może przybliżoną cene tego weża? Pozdrawiam
lukaszr Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Uszkodzony masz przewód ssący (od przepływki do turbiny) - dobrze by było go wymienić. Jeżeli dobrze wskazuje ETKA to kosztuje on 150 zł (8D0 129 615 H). Dodatkowo kup sobie opaski (N 024 503 3 oraz N 105 188 01) - kilkanaście zł za sztukę. Ten wąż, który idzie do pokrywy powinno dać się ściągnąć. Niech potwierdzą to użytkownicy AFN'ów.
bartekA4 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wielkie Dzieki Lukasz za informajce tak z ciekawosci właśnie bylem odkręcić ten waz i na nim jest taki numer: 8D0 129 615 A, pewnie sie to niczym nie różni, jutro bede chcial go gdzieś zamówić. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam :th:
bartekA4 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 Całkiem zapomnialem ze Gabło jest w Krośnie zamówiłem dzisiaj koszt 170 zl, wie ktoś może jak ściagnąć ten cienki wąż co wychodzi z odmy do tego przewodu? Mam nadzieje ze nie jest on niczym przyklejony bo cieżko siedzi.....
taktuś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Całkiem zapomnialem ze Gabło jest w Krośnie zamówiłem dzisiaj koszt 170 zl, wie ktoś może jak ściagnąć ten cienki wąż co wychodzi z odmy do tego przewodu? Mam nadzieje ze nie jest on niczym przyklejony bo cieżko siedzi..... ten cieńszy wąż co idzie od odmy trzeba "z chlebkiem" pociągnąć, ruszając w lewo i prawoma utwardzoną stożkową końcówkę z karbami, wchodzi na wcisk
Rekomendowane odpowiedzi