Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVV] Avant 1.8 SE 5V 2000r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje Audi A4 1.8i 5V Avant, jest z 09/2000r, ale wedlug "ETKA" jest to model 2001, kupilem je kilka dni temu :) Przebieg na zegarach to 122tys. mil, ale 3 lata temu mial zmieniany silnik w servisie Audi. Niezle wyposazony : WK, CZ, IMMO, ALARM, KOMPUTER, ABS, ESP, 4 X EL SZ (otwierane i zamykane takze z pilota w kluczyku-scyzoryk), KLIMATRONIK, 8 GLOSNIKOW + SUBWOOFER (ORI), 6 X AIRBAG, modul komfortu, ALUSY S-Line 18" 225/40/18, sportowy filtr powietrza K&N. Co ma jeszcze - Srodek mnie urzekl, fajnie w nocy podswietlony :) poza tym to chyba bogata wersja - aluminowe listwy na wszystkich progach z logo AUDI, podswietlane dodatkowo wszystkie drzwi, podswietlane miejsce kierowcy i pasazera (zalezy ktore drzwi otworzymy), podsufitka, 2 lasery na konsole srodkowa, licznik 6 zegarowy podswietlany na bialo i czerwono (jak w A6), pelny komputer pokladowy, roleta na pace, auto utrzymane i naprawde swietnie wyglada, to jest ostatni lifting przed zmiana na B6 ( czyli - zderzaki z rantem, lampy, wnetrze - srodkowa konsola, zegary, profil drzwi, profil tylnej klapy ) Normalnie kosior to wyposazenie :D

e83fa8a34e5b73c4.jpg

2204b5216d3fc8c9.jpg

ddc55f6b7172b4db.jpg

0c2044a0f8032b51.jpg

Ma kilka wad, ktorymi sie zajme w swoim czasie, ale najpierw chcialbym sie zajac centralnym wyswietlaczem komputera, bo sa tylko linie i nie wiem co wyswietla :(

Pozdro 4 all...

Opublikowano

Ładna sztuka :). Te felgi z S-line mnie sie osobiście bardzo podobają ale boje się je zakładać na nasze drogi ;). Odnośnie wyświetlacza to jedyna szansa wysłać do kolesia, który robi to za 150-200 zł. Bo można jeszcze wymienić licznik ale programowanie itd to sie nie opłaca. O naprawie FIS jest info na forum...

P.S.: Ten kolor mnie rozwala :P. Miałem zamiar kupić w takim ale niestety nie znalazłem :disgust:

Opublikowano

to nie sa felgi s4 tylko s-line

felgi z s4 mialy 6 grubych ramion

co do audiczki to bardzo ladna sztuka... tylko jej gleby brak

Opublikowano
  • Autor

Hejka. Dzieki. Co do koloru, to racja, ja jeszcze sie nie spotkalem z podobnym kolorem, a i moje Coupe jest w takim samym kolorze :) jest to chyba "diamond grey metalik"

kilka miesiecy temu ff772d948f569a7emed.jpg

teraz 3ef7e41854c57d52med.jpg

Co do felunku A4, to dzieki za podpowiedz ze to od S-Line a nie S4 :) Mnie rowniez sie bardzo podobaja, ale w przeciwienstwie do Polski, tu w UK mozna sobie jezdzic na takich felusiach, a glebe chyba sobie daruje, bo i tak jest juz twardo :)

Poza tym zaje... podoba mi sie to jak to autko jest podswietlone w srodku, no i te lasery z podsufitki na konsole srodkowa :) normalnie kosior :D

Co do FIS-a to wlasnie nie wiem co zrobic, wyslac do Polandu, nie wysle, bo za dlugo musialbym czekac, moze wymienie sam wyswietlacz i po klopocie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

rzecik, jak dobrze poszukasz to znajdziesz książkę po polsku do swej audi i będziesz wszystko wiedział ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ok, dzieki, zaraz poszukam :)

A co do tych moich klopotow z (O) i "service" na ekranie kompa to uporalem sie z tym i byla to smieszna pierdulka :) Poprostu poprzedni wlasciciel ulamal koncowke wtyczki od zbiorniczka plynu hamulcowego i zwarł przewody na stale :) Rozlaczylem zworke i wszystko jest juz ok, oczywiscie nie mam czujnika plynu hamulcowego ale przynajmniej mam spokoj na wyswietlaczu i w uszach od piszczalki w zegarach :)

Pozdrawiam

Dopisany: 26 Czerwiec 2008, 06:21

Witam wszystkich ponownie :)

Z czasem znajduje nowe bajery tego autka :) Jak narazie autko spisuje sie rewelacyjnie, poza tym nieszczesnym wyswietlaczem komputera w zegarach :)

Dopisany: 15 Sierpień 2008, 04:09

A oto moje dwa cudenka razem :)

add4d4539b936914med.jpg

Opublikowano

Bardzo ładna audiczka jedyna wada ,że anglik ale widze mieszkasz w Uk to to nie problem.

Opublikowano

kolorek jest super,tylko faktycznie-gleby brakuje!!! :naughty:

Opublikowano

Kolor taki jak Krzyńka :naughty:

Modziłeś coś przy zawiasie ? Bo do 18 to raczej wypadało by :wink4::tongue4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nie nic nie modzilem przy zawiasach, brak kasy na takie wydatki, ale to tylko narazie :) potem cos pomysle, nawet na zmiane alu na 19" :)

Dopisany: 07 Wrzesień 2008, 20:39

Audi Coupe zostalo sprzedane, Audi A4 tez sprzedane...