Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grill ala S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z uwagi na to, że w tym roku musze odpuścić zakup zewnętrznego pakietu S line / S4 szukałem pomysłów na małe modyfikacje. Swego czasu miałem ala grill S4 zrobiony z chromu wciśniętego w grill, jednak zniknął on tak szybko jak się pojawił. Przeglądając forum a6 popdpatrzyłem pomysł jednego z kolegów na przerobienie przedniego grila w A6 C5 wzorem grilla S6 C5, który wyszedł bardzo efektownie, nie wieje wiochą...jakkolwiek to rozumiecie.

Z informacji jakich mi udzielił, początkowo pomysł zrealizował zwykłą listwą chrom dostępną na alledrogo. Później jednak wyrezał listwy chromowane u odpowiedniego specjalisty. Finalnie wyglądało to tak:

grill_s6.jpg

grill_s6_1.jpg

Co wy na to ? Póki co mam ważniejsze wydatki niż min. 2000 zł na pełny ori pakiet "S" więc to może być dobra alternatywa na najbliższy sezon.

Opublikowano

Kolego a dużo jest z tym roboty żeby to ogarnąć jakie przeróbki?

Opublikowano

spoko- daje radę tylko ciekawe jak to z bliska wygląda :whistling:

Opublikowano
  • Autor

W poniedziałek zagadam do kumpla, który zajmuje się obróbką nierdzewki, przydałoby się sprawdzić jakiej szerokości są pionowe chromowane paski na oryginalnym grilu, sądze, ze temat do ogarniecia niewielkim kosztem a i efekt może być porównywalny z oryginałem

Opublikowano
W poniedziałek zagadam do kumpla, który zajmuje się obróbką nierdzewki, przydałoby się sprawdzić jakiej szerokości są pionowe chromowane paski na oryginalnym grilu, sądze, ze temat do ogarniecia niewielkim kosztem a i efekt może być porównywalny z oryginałem

zapytaj jeszcze jak w jaki sposób umocował na grilu te pionowe chromy :wink:

Opublikowano

słabo to wygląda, jednak 'wieje wiochą'

Opublikowano

tak, trochę za bardzo daje po oczach...

Opublikowano

trzeba przyzanć, że pomysł jest orginalny i kwestia gustu czy się komuś podoba czy nie :whistling:

Opublikowano

no tak, dlatego każdy wypowiada swoje zdanie, demokratyczna większość powinna zdecydować :)

Opublikowano

wiadomo cos wiecej w temacie?

Opublikowano
  • Autor

Spidzior jeszcze nie udrzyłem do kumpla a nie chce mu tego tłumaczyć przez telefon, na początku tygodnia musze wpaść i przedstawić mu temat, lepiej na spokojnie co by dobrze wyjdzie, a ziomek zajmuje się nierdzewką i sporadycznie niklowaniem więc wyjaśni co i jak :naughty:

Opublikowano

spoko bede sledzil temat....

Opublikowano

też chętnie temat pośledzę :naughty: