Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zmiana radia CHORUS na SYMPHONY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiajcie drodzy eksperci!

Jak w temacie mam audi a4 b8 z komunistycznym czerwonym wyswietlaczem, na allegro znalazlem radio symphony z karta sd mp3 i aux co dla mnie wazne ,oraz kolorowy wyswietlacz lcd

AUDI A4 B8 8K0 RADIO CD ORGINAŁ 2008-2012 SYMPHONY (3032849019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

chce wywalic swoje komunistyczne radio i wstawic to wlasnie z aukcji, pytanie czy to jest plug and play ,jesli nie co musze zrobic z tym fantem,czy istnieje szansa podlaczenia modulu do telefonu przy okazji, dziekuje z gory

Opublikowano

Mozesz zmienić :wink: dodatkowo okablowanie do Radia oraz do monitora .

Na koniec kodowanie oraz wizyta w ASO celem ściagniecia OCHRONY KOMPONENTU .

Do Symphony mozna podpiać moduł BT

Opublikowano
  • Autor

jaki koszt? a co to ochrona komponentu jest?

• 1 rok później...
Opublikowano

Panowie , czy możecie rozwinąć ten wątek

Jak to w końcu jest z wymianą Chorusa na Concerta, kostki pasują czy nie?

Jest ktoś kto to zrobi?

Opublikowano

Ochrona komponentu to Abezpieczenie przed sprzedażą skradzionych rzeczy, mysle ze p&p.

Opublikowano

no to zabieram się do roboty, kabel do połączenia kolorowego ekranu,będzie pasował od mojego starego czerwonego?

Kupiłem cały zestaw z jednego b8, radio,wyświetlacz i ramkę dookoła wyświetlacza, wydaje mi się,że z połączeniem ekranu mogę mieć jedynie problem????

Opublikowano

no własnie zauważyłem teraz,jest inny do wyświetlacza kolorowego , na Allegro szukać?

Opublikowano

tylko jak go nazwać w wyszukiwarce? próbuję różnych haseł i nic

Opublikowano

Model Panasonic 8T1 035 186 R, dołączam zdjęcie gniazda pod LCD, do którego szukam kabla, może ktoś ma coś takiego, w ETCE znalazłem coś podobnego nr.części 4F0972510, tylko do końca nie jestem pewien ,czy to to.

Z obu stron kabla taka sama końcówka,i w radiu i w wyświetlaczu jest takie samo wejście

IMG_1494_1.jpg

---------- Post dopisany 27-07-2014 at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany 26-07-2014 at 15:49 ----------

Kostka wtyczka złącze AUDI VW 4F0972510 (4445787262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

znalazłem coś takiego,

pytanie kolejne,jak zrobić z tego jedną całość?

Opublikowano

jutro wjadę do serwisu zapytać jaka cena nowego kabelka, i wtedy zobaczę co dalej robić.

Opublikowano

Ja też mam ten problem tzn chorus bez usb ani co bardzo dziwne aux, wszystko nad klimą, przy lewarku goły panel. a czy te lepsze radia to nie mają obsługi przy lewarku skrzyni??

Jak wytaszczyłeś albo wytaszczysz chorusa to daj znać czy tam można zmieniarkę podpiąć, myślę o podpięciu USB adaptera.

Opublikowano

ze zmieniarką,to masz dużo zabawy,lepiej kupić Concerta,masz slot na karty SD,no i czyta MP3

Ja dziś zawiozłem całość do gościa,który bawi się w systemy audio w Audi,i załatwia już kabel do połączenia całości,tzn.Concerta z kolorowym LCD

Opublikowano

czyli potrzebny jest Concert, wyświetlacz, ramka i kabel - to wszystko można dostać w zestawie z jakiegoś rozbitka itp. ????

Ile taki zestaw ???

czy po zamontowaniu trzeba coś programować w aso???

ostatnio zauważyłem że były chorusy z przyciskiem CD i tak jak u mnie MEDIA to może można tam uruchomić jakieś inne media, czy to tylko taki pic na wodę???

Opublikowano

Przed załozeniem CONCERTA pasuje spisac sobie swoje kodowanie aby nie było problemow w nowym RADIO .

Oczywiscie trzeba sciagnac Ochrone Komponentu w ASO .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czyli potrzebny jest Concert, wyświetlacz, ramka i kabel - to wszystko można dostać w zestawie z jakiegoś rozbitka itp. ????

Ile taki zestaw ???

czy po zamontowaniu trzeba coś programować w aso???

ostatnio zauważyłem że były chorusy z przyciskiem CD i tak jak u mnie MEDIA to może można tam uruchomić jakieś inne media, czy to tylko taki pic na wodę???

kupisz taki zestaw na Allegro,jedynie problem jest z kablem do połączenia LCD kolor z radiem,w Aso go nie ma,albo też nie potrafią znaleźć, ja kupiłem radio z wyświetlaczem i ramką za 500 zł,na kabelek czekam,ma kosztować ok 100zł, całość zawiozłem do gościa "greka" z Kalisza, znajdziesz go w intenecie,zajmuje się audio i navi do Audi.

Na Allegro też są jego oferty