Ksiadz Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam! Kolejne wyzwanie zadane przez moją kobitkę ;-P Film ponoć starszy. Wiadome mi są tylko niektóre szczegóły. Kobieta potrąca dziewczynkę, jedzie po pomoc, w tym czasie ludzie się schodzà i oskarżają kogoś tam o ten wypadek. Cały film się toczy o chyba to oskarżenie niewinnej osoby, dziewczynka jest w śpiączce i pod koniec filmu budzi się a kobieta się przyznaje do winy... Pewnie zadanie trudne...Hugo proszę, pole do popisu ;-))) Dziękuje i pozdrawiam!
wypsiu Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Chyba z tego filmu zrobili teraz serial na Polsacie Dlaczego ja .....
Ksiadz Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 To film US zapewne a nie M jak miłość...bez jaj ;-P
wypsiu Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Ale dla pewności napisz do Hugo PW ....
Buba Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 To film US zapewne a nie M jak miłość...bez jaj ;-P to sobie sprawdz. tuż przed śmiercią Hanki jak wjechała w pudła
Ksiadz Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 To film US zapewne a nie M jak miłość...bez jaj ;-P to sobie sprawdz. tuż przed śmiercią Hanki jak wjechała w pudła Buahahahahaa. Buba...idź spać ;-P Buahahaha Ja tu poważnie bo bez tego nici z .... ;-P
Tomeks Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Buahahaha Ja tu poważnie bo bez tego nici z .... ;-P co?!?!?! nastepnym razem każe ci róg jednorożca przynieść masz tu chłopaku Odloty.pl i niech se sama rebusy rozwiązuje,szanuj sie chlopie:doh:
Ksiadz Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Buahahaha Ja tu poważnie bo bez tego nici z .... ;-P co?!?!?! nastepnym razem każe ci róg jednorożca przynieść masz tu chłopaku Odloty.pl i niech se sama rebusy rozwiązuje,szanuj sie chlopie:doh: To był żart ;-) A szulać dalej szukam :-P
Rekomendowane odpowiedzi