Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oryginalne Podswietlenie kubek i wizytownik, bardzo słabe. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, kupiłem oryginalny podś. kubek i wizytownik, ale bardzo słąbo świecą, przekładałem diody, listwy do poprzednich swoich ale efekt ten sam, przy otwieraniu gdy sie dociśnie to wtedy mocniej świeci(widoczne na 3 zdj).Może ktoś już to przerabiał i wie co pomoże? plexa na swoim miejscu itp.Thx z góy.

IMG_0202.jpg

IMG_0204.jpg

IMG_0203.jpg

Opublikowano

Ustaw plexe w tym miejscu gdzie najmocniej podświetla i przyklej

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie nie moge jej wysunac dalej bo przy otwieraniu bedzie dobijac do plexy, a ona siedzi na swoim miejscu tylko tak jak jest teraz przesunac sie jej nie da, musialbym wyciac zatrzaski, ale to znow za daleko od diod bedzie i moze byc gorzej.

Opublikowano

koloego pleksa, dlugi pasek to malo w oryginale masz jeszcze taki malutki plastik ktory jest umieszczony besposrednio pod ikona . W wizytowniku sciagasz przednia osole i go wkladasz a w uchwycie na kubek wystarczy ze odchylisz od dolu i wsuniesz.

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ----------

image.jpg

image.jpg

image.jpg

---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-elementow-pakietu-oswietlenie-kratek-nawiewow-lampki-przedniej-13568/index38.html

tutaj wiecej zdjec

Opublikowano
  • Autor

O taka pomoc mi chodzilo, dzieki wielkie, nie mialem o tym pojecia;);)przekladalem podswietlenie do innego zestawu i nie wiedzialem ze takie cos tam jest:)wielkie dzieki

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ----------

Ps. Jesli ktos chetny na zestaw, kubek wizytownik esp awaryjne to mam 2 komplety, czarne w db stanie.

Opublikowano
Ps. Jesli ktos chetny na zestaw, kubek wizytownik esp awaryjne to mam 2 komplety, czarne w db stanie.

a jak masz nie podświetlane to w razie czego mam takie niepodświetlenia ori:whistling::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Co masz? Mam 2 komplety, moj stary i jeden zamowilem okazalo sie ze bez podsw przyszedl pomylil sie facet.