WydRos Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 WItam, kupiłem oryginalny podś. kubek i wizytownik, ale bardzo słąbo świecą, przekładałem diody, listwy do poprzednich swoich ale efekt ten sam, przy otwieraniu gdy sie dociśnie to wtedy mocniej świeci(widoczne na 3 zdj).Może ktoś już to przerabiał i wie co pomoże? plexa na swoim miejscu itp.Thx z góy.
daro84.pl Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Ustaw plexe w tym miejscu gdzie najmocniej podświetla i przyklej
WydRos Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Wlasnie nie moge jej wysunac dalej bo przy otwieraniu bedzie dobijac do plexy, a ona siedzi na swoim miejscu tylko tak jak jest teraz przesunac sie jej nie da, musialbym wyciac zatrzaski, ale to znow za daleko od diod bedzie i moze byc gorzej.
benyA4 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 koloego pleksa, dlugi pasek to malo w oryginale masz jeszcze taki malutki plastik ktory jest umieszczony besposrednio pod ikona . W wizytowniku sciagasz przednia osole i go wkladasz a w uchwycie na kubek wystarczy ze odchylisz od dolu i wsuniesz. ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ---------- ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-elementow-pakietu-oswietlenie-kratek-nawiewow-lampki-przedniej-13568/index38.html tutaj wiecej zdjec
WydRos Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 O taka pomoc mi chodzilo, dzieki wielkie, nie mialem o tym pojecia;);)przekladalem podswietlenie do innego zestawu i nie wiedzialem ze takie cos tam jest:)wielkie dzieki ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- Ps. Jesli ktos chetny na zestaw, kubek wizytownik esp awaryjne to mam 2 komplety, czarne w db stanie.
kuba9001 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ps. Jesli ktos chetny na zestaw, kubek wizytownik esp awaryjne to mam 2 komplety, czarne w db stanie. a jak masz nie podświetlane to w razie czego mam takie niepodświetlenia ori:whistling:
WydRos Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Co masz? Mam 2 komplety, moj stary i jeden zamowilem okazalo sie ze bez podsw przyszedl pomylil sie facet.
Rekomendowane odpowiedzi