Opublikowano 19 Maja 200818 l może nie ma tematu dobrego!!! no to zacznę: sprzedaję moją lalunię ktoś chętny??
Opublikowano 19 Maja 200818 l może nie ma tematu dobrego!!! no to zacznę: sprzedaję moją lalunię ktoś chętny?? Mi mozesz ewentualnie turbine sprzedac...bo potrzebuje :laghing2:
Opublikowano 19 Maja 200818 l ja mam AFNowską, kpuj Angee AWX'a i na soft do Rogala i miej wesołego bananka na twarzy [br]Dopisany: 19 Maj 2008, 22:38 _________________________________________________ja wolałem By tommyiverson
Opublikowano 19 Maja 200818 l ja mam AFNowską, kpuj Angee AWX'a i na soft do Rogala i miej wesołego bananka na twarzy ja wlasnie do AFN potrzebuje a co mi da sama turbina od AWX...chyba nic :gwizdanie: a jak pojade na soft do Rogala......to juz mi wogole padnie moj pazdzioch
Opublikowano 19 Maja 200818 l angela zmien, zmien to objedziesz slaweqa I nie bedzie sie juz nabijac z 1.9 TDi.. :gwizdanie:
Opublikowano 19 Maja 200818 l angela zmien, zmien to objedziesz slaweqa I nie bedzie sie juz nabijac z 1.9 TDi.. :gwizdanie: ykk ale wiesz co...... to chyba dobry pomysl.....bo Slaweq mi coraz czesciej gada, ze ten moj pazdzioch to wiecej niz 140 nie jedzie Ciekawa jestem...co powie jak mu powiem, ze kupuje inne turbo
Opublikowano 19 Maja 200818 l angela zmien, zmien to objedziesz slaweqa I nie bedzie sie juz nabijac z 1.9 TDi.. :gwizdanie: ykk ale wiesz co...... to chyba dobry pomysl.....bo Slaweq mi coraz czesciej gada, ze ten moj pazdzioch to wiecej niz 140 nie jedzie Ciekawa jestem...co powie jak mu powiem, ze kupuje inne turbo Bede Cie dopingowac.. Niech wie co 1.9 potrafi..
Opublikowano 19 Maja 200818 l Bede Cie dopingowac.. Niech wie co 1.9 potrafi.. No to teraz nie pozostaje mi nic innego, jak poinformowac go o decyzji
Opublikowano 19 Maja 200818 l Jeszcze nie widzial tego co tu piszemy..... ale jak zobaczy to bedzie :bicz3: :bicz3: :laghing2: :laghing2:
Opublikowano 19 Maja 200818 l wiedziałem Angee , ze z tym hard corem masz coś wspólnego :bicz3: więcej nie wklejam bo mnie sławek zabije
Opublikowano 19 Maja 200818 l wiedziałem Angee , ze z tym hard corem masz coś wspólnego :bicz3: więcej nie wklejam bo mnie sławek zabije Ive :polew: to nie ja :bicz3: :bicz3: tylko on mnie :bicz3: :bicz3: zartuje oczywiscie :polew: