Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Maćka to trudno bedzie teraz nie poznać na miescie :naughty: 19 i dzwięk robią robote :kox:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie robicie jakis spotów dodatkowych? jak dawniej co dwa tyg? a tak woogóle ja jestem bez fury juz miesiąc w Rz. :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio chyba GM cos wspominał o zrobieniu spota przed 2 listopada..., ja jestem za tym zeby cos zorganizować..., nawet w ten weekend :good:

Ponury a co z Twoja furą :mysli:

Opublikowano

jechałem jechałem :D :gwizdanie: a raczej buczałem, na jednej stalówce bo panowie na Lubelskiej brechami próbowali założyc mi nowe opony i pękła mi jedna 19stka :( dałem do spawania na Słocinę, narazie bangla... zobaczymy jak długo :)

slaweq musimy zrobić po weekendzie jakiegoś spontana w sprawie naklejek bo od piątku do wtorku jestem w Anglii (za tanimi częściami :polew:)

Opublikowano

jutro sprawdzę ile audic jeździ po Rzeszowie :naughty: , ostatnio jeżdziłem cały dzień i widziałem 3 sztuki , żadna z klubu[br]Dopisany: 14 Październik 2008, 19:30_________________________________________________Sławek może wezmę kubki jutro , co? no chyba że wysłałeś już[br]Dopisany: 14 Październik 2008, 19:31_________________________________________________

jechałem jechałem :D :gwizdanie: a raczej buczałem, na jednej stalówce bo panowie na Lubelskiej brechami próbowali założyc mi nowe opony i pękła mi jedna 19stka :( dałem do spawania na Słocinę, narazie bangla... zobaczymy jak długo :)

o w mordę :shocked: no to muszę uważać jutro bo też mam 19 cali

Opublikowano
  • Autor

Trzeniu kubki wysłałem do jarko i z tego co mi wiadomo dotarły juz do Krakowa :good:

Opublikowano

a no widzisz , nie wiedziałem

Opublikowano

Trzeniu jak jeździsz na 19 to omijasz dziury szerokim łukiem z przyzwyczajenia, szerszym omijaj amatorów zakładania opon o niskim profilu na maszynach przeznaczonych do zakładania opon do stara :D :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

a no widzisz , nie wiedziałem

Pewnie jarko Wam na spota w niedziele wezmie te kubeczki :wink4:

Opublikowano

Trzeniu jak jeździsz na 19 to omijasz dziury szerokim łukiem z przyzwyczajenia, szerszym omijaj amatorów zakładania opon o niskim profilu na maszynach przeznaczonych do zakładania opon do stara :D :gwizdanie:

hahaha , teraz doczytałem tzn zaczaiłem o co Ci chodziło wyżej :decayed: maciek... takich mamy fachowców niestety ;(

sławek uprzedz siostrę że jutro przyjeżdza panicz z królewskiego miasta :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Sławek ma siostrę :slina::blink::naughty:

Opublikowano
  • Autor

sławek uprzedz siostrę że jutro przyjeżdza panicz z królewskiego miasta :decayed: :decayed: :decayed:

Spoko spoko :good: Jak pozałatwiasz sprawy to dzwon i pojedziemy do mojej sis na jedzonko :good:

Sławek ma siostrę :slina::blink::naughty:

a no mam :naughty:

Opublikowano

no widzicie jak Wy mało wiecie :naughty: za 50pln mogę powiedzieć gdzie ją możecie spotkać :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew:
Opublikowano

a na spota nie mogłeś Jej zabrać :gwizdanie: :bicz: ??!![br]Dopisany: 14 Październik 2008, 20:14_________________________________________________za 5dych to znajdę jej siostrę bliźniaczkę :polew::naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

Moja siostra i spot :polew: :polew: :polew: Kiedys zabrałem na spota młodego mojej sis i nawet mu sie podobało :naughty:[br]Dopisany: 14 Październik 2008, 20:16_________________________________________________Z innej beczki... byc może na najbliższego spota uda mi sie przyciągnąć fajną S3 :kox:

Opublikowano

Sławek , dzięki za mini spota i zajebistą pizze :decayed::good:

ale na czapeczkach to Ty się chłopie nie znasz :polew: :polew: :polew:

a tak wogóle to w RZ jeżdzi w piz*u B5tek i żadna nie miała ramek klubowych :gwizdanie: a widziałem ich z 20 :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Sławek , dzięki za mini spota i zajebistą pizze :decayed::good:

Równiez dzieki :good: miło było chwile pogadać :naughty:

ale na czapeczkach to Ty się chłopie nie znasz :polew: :polew: :polew:

Fakt..., z czapeczką to dałem ciała :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

co to za czapeczka-pewnie Resovia Rz. :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie nie..., Trzeniu sie za laskami ogladał po samochodach i obczaił jakąś w terenówce i mowi mi na cb zebym obczaił..., okazała sie w podeszłym wieku..., na co ja mu mowie, patrz na koleżanke w czapeczce w peugeocie 206 :naughty: Podjeżdzamy... emerytka :polew: :polew: :polew: