Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomocy , interpretacja kodu vag :)))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie ,

jesli mozna prosic o pomoc , gdzie szukac przyczyny , mianowicie turbo powoli sie wkreca i osiaga troszke wiecej niz zamierzone , na wyzszych biegach faluje przy max bucie , kod bledu na pl vag . 17695.P1287 zawor obejscia turbosprezarki/zawor zwrotny zaworu ssacego turbosprezarki - przerwany obwod pradowy n249 , mysle ze to n75 sie posypal ale moze ktos juz mial do czynienia ,bo nie wiem co zamowic ? :)) Dziekuje za zainteresowanie i pozdrawiam

Opublikowano

bład tyczy sie zaworka sterujacego zaworem DV jest on pod kolektorem ssacym .sprawdz napiecie na wtycze .

Opublikowano
  • Autor

Tak , tylko ten zaworek u mnie nie istnieje , jest odlaczony tak zamo jak erg , dv , mam blow offa , dlatego pytam co szukac , stawiam na n75 , tylko jaki kupic zeby wytrzymywal 1,2 bar np. 034 906 283 k , j ? Pzdr

Opublikowano

w jaki sposób pozbyłes sie zaworka n249? jesli masz tylko odpiete przewody idace do zaworu DV to i tak sterownik traktuje n249 jako działajacy zawór .sam bład mówi o otwartym obwodzie pradowym i nie ma to nic wspólnego z n75 i DV . a ten bład powoduje przejscie sterownika w tryb awaryjny .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mam odlaczone bo mam turbo k24 custom , wiec trzeba bylo sie pozbyc , dogadalem juz z tunerem , blad byl jest i bedzie , to nie tego wina , musze wymienic n75 a jak nie to bedzie to czeka mnie strojenie , moze mapa padla . Pozdro , pytanie gdzie kupic jakis porzDny n75 , na allegro jakies tylko jakiies inne numery , ja mam 058906283 c , nie moge znalesc , moze 034 906 283k albo j ? Gdzie kupic ????

---------- Post dopisany 09-04-2013 at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany 23-03-2013 at 23:05 ----------

Mam odlaczone bo mam turbo k24 custom , wiec trzeba bylo sie pozbyc , dogadalem juz z tunerem , blad byl jest i bedzie , to nie tego wina , musze wymienic n75 a jak nie to bedzie to czeka mnie strojenie , moze mapa padla . Pozdro , pytanie gdzie kupic jakis porzDny n75 , na allegro jakies tylko jakiies inne numery , ja mam 058906283 c , nie moge znalesc , moze 034 906 283k albo j ? Gdzie kupic ???

Temat zamkniety , skonczone wymiana n75 i regulacja gruchy . Pozdro