Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Galletto, czy ktoś z was wgrywał softa do silnika tym kablem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś z szanownych kolegów z naszego forum używał kiedyś już interfejsu Galletto? Chodzi mi o to że jakiś rok temu byłem na Chiptuningu w firmie Ecuproject we Wrocławiu. Moje auto w przedziale 120km/h do 130km/h zaczyna głośno chodzić poniżej lub powyżej już jest normalnie cicho. Tak sobie pomyślałem czy by nie spróbować wgrać oryginalnego softu a później znowu na próbę tego co mi poprawili w Ecuproject i porównać czy tak samo się będzie działo. Robię sporo kilometrów więc mógłbym na świeżo porównać sobie pracę silnika i spalanie na długim dystansie. Czy ktoś z was mógłby mi coś więcej w tym temacie napisać czy da rade to samemu zgrać i wgrać nowy soft? Wiem że na stronie: Formula.pl | Formula.pl można znaleźć ori softy do różnych samochodów, jednak wolałbym jednak zapytać kogoś kto już coś takiego robił. Nawet chętnie mógłbym się podzielić moim softem bo nie wieżę w to że w Ecuproject stroili softa specjalnie pod moje auto skoro cały zabieg trwał 40 minut gdzie za pierwszym podejściem udało się wgrać i nic więcej nie poprawiali.

Opublikowano

Obys kolego sie nie pomylil, zrob logi moze bedzie widac przyczyne glosnosci....

Druga sprawa kazdy soft ma rozne wersje, pomylisz sie w numerku i juz nie odpalisz, trzeba bedzie na stole postawic sterownik.

Galletto sie nadaje ale trzeba uwazac :)

Opublikowano
  • Autor

A konkretnie których grup porobić logi żeby pokazać czemu staje się głośniejszy? Dziwna sprawa, silnik w tym momencie głośniejszej pracy ewidentnei ma cieżej poniżej i powyżej jest idealnie.

Opublikowano

Zadzwon do mnie to Ci powiem co nieco na temat galletto

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ----------

Spokojnie EDC 15 wstanie spokojnie nawet jak wrzuci inny soft od pdka

Opublikowano
  • Autor
Zadzwon do mnie to Ci powiem co nieco na temat galletto

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ----------

Spokojnie EDC 15 wstanie spokojnie nawet jak wrzuci inny soft od pdka

Kolego a jesteś może dostępny w sobotę pod telefonem, bo dzisiaj nie mam już możliwości zadzwonienia a jutro będę w kraju więc na spokojnie mógłbym zadzwonić.

Opublikowano

Dzwon:)

Opublikowano

1.4 pa slow mode :)

---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:33 ----------

i aku pod prostownik bo wiatrak bedzie chodzic :)