Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Immo kod pin a VCDS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest mozliwosc odczytania kodu pin immo uzywajac VCDS ? Szukam i szukam i nigdzie nie moge znalezc? Potrzebuje dorobic drugi kluczyk. Jesli nie to co potrzebuje zeby to zrobic? dzieki za wszelie info.

Opublikowano

VCDS-em mozesz tylko wprowadzic PIN

do "wyciągniecia" PIN-u służą inne fejsy

Opublikowano

Nie ma opcji. Vag tacho lub programator.

Opublikowano

W B7 nie jest tak łatwo zakodować kluczyk. Nawet jak masz pin to nie zawsze sie loguje. Ale w 2005r to moze być immo 3A więc może pójść łatwo. Jak coś to moge odczytać PIN we Wro.

Opublikowano
  • Autor

Bede we wro tydzien po swietach wielkanocnych i mam pytanie ile kosztuje dorobienie kluczyka wraz z kodowaniem immo i oczywiscie z pilotem. Vag tacho 3.01 bedzie w stanie odczytac pin?

Opublikowano
Vag tacho 3.01 bedzie w stanie odczytac pin?
Nie.Dash-em
Opublikowano
  • Autor

Spoko to nie bede kombinowal. Bede musial kogos znalezc kto albo we wro albo w poznaniu po swietach zrobi mi zapasowy kluczyk. Moze mi ktos powiedziec ile mniej wiecej bedzie mnie to kosztowac zeby nie przeplacic?

Opublikowano

Tak jak wczesniej napisalem. Pin moge odczytac , ale czy pozniej da rade zalogowac sie to nie wiem. Trzeba sie podlaczyc i wszystko bedzie jasne.

Opublikowano

ja u siebie pin wyczytalem bez problemu ale tak jak piszesz nie idzie sie zalogowac :decayed:

Opublikowano

Ja pracuje na MDC i nim sie odczytuje sec block pozniej jest drugi sprzet od smoka key maker ktory to edytuje klucze i programuje immo i zapisuje sec block z nowymi kluczami. Plik zwrotny wgrywa sie do licznika i klucz dodany. Ale maker kolejne 1.5k Niebawem czeka mnie jego zakup bo coraz wiecej jest na to klientow.

Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

a jak sie da zalogowac to ile taka usluga kosztuje zeby zrobic kluczyk na gotowo?

Opublikowano

Z 50 ;)

Opublikowano
  • Autor

spoko a powiedz gdzie kluczyk moge kupic zeby napewno dzialal? Pewnie musi miec odpowiednia pastylke tylko jak sprawdzic jaka?

To moj wpis z centralki:

Address 46: Central Conv. Labels: 8E0-959-433-MAX.lbl

Part No: 8E0 959 433 BM

Component: Komfortgerát T3B 2431

Coding: 06395

Shop #: WSC 06335

VCID: 7DFB885077EA716

Subsystem 1 - Part No: 8E2959802B

Component: Tőrsteuer.FS BRM 0205

Subsystem 2 - Part No: 8E2959801B

Component: Tőrsteuer.BF BRM 0205

Subsystem 3 - Part No: 8E0959801A

Component: Tőrsteuer.HL BRM 0205

Subsystem 4 - Part No: 8E0959802A

Component: Tőrsteuer.HR BRM 0205

Opublikowano

Szukaj klucza z czestotliwoscia 433mhz. Z koncowka Q o ile pamietam. Pestke powinienem gdzies miec do b7.

Opublikowano
  • Autor

allegro czy jakis sklepik ? Moze wiesz gdzie najlepiej znalezc?

Opublikowano

Allegro najlepiej i najtaniej. Ja do swojej B6 zakodowałem klucz od B7 i kupiłem z allegro prawie nowy za 100zł.

Opublikowano
  • Autor

to jak masz pastylke to kupie jakis kluczyk z ebay albo z allegro. Jak nie zdaze nic kupic jest mozliwe zaprogramowanie pastylki a ja sobie ja wrzuce w kluczyk potem? Jak tak to bym sie na to pisal. Cena ktora pisales bedzie z pastylka czy bez? 8E0 837 220 k to moj kluczyk jesli kupie z q zrobi to jakas roznice? A czy pastylka z uzywanego kluczyka da sie przeprogramowac zeby dzialala u mnie?