Opublikowano 27 Marca 201313 l Witam, mam problem tego typu: po opuszczeniu szyby przedniej od strony kierowcy mam klopot z ponownym jej podniesieniem, czasem musze pomoc reka bo mechanizm nie ma sily (elektryczne szyby). Podjelem sie nawet ostatnio demontazu tapicerki ale po odkreceniu 3 srub moja ingerenca w naprawe sie zakonczyla. Moje pytanie brzmi: czy mial ktos podobny problem i jak go rozwiazal i czy moze ktos podpowiedziec jak zdjac boczek zeby nic nie urwac nie polamac. z gory dzieki
Opublikowano 28 Marca 201313 l trzymaj link http://a4-klub.pl/nadwozie-14/szyba-opada-dol-264229/ w 7 poscie masz fotke i to własnie to musisz wymienic. a co do odkrecenia boczka to masz dwa wkrety z boku a reszta jest pod raczka do zamykania drzwi
Opublikowano 28 Marca 201313 l mam to samo kleiłem już te plasiki ale chyba trzba wymienić jeśli mówicie że to to
Opublikowano 28 Marca 201313 l Autor a ta raczke do zamykania drzwi jak mam zdjac ? bo ja znalazlem 3 wkrety na widoku i poza tym nie moglem nic zdjac bo jakos sztywno wszystko siedzialo
Opublikowano 28 Marca 201313 l raczki sie nie sciaga tylko ten plastik co siedzi w srodku sie odkreca poszukaj tam jest na pewno wkret pod raczka