Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

poszerzanie błotników w B5 sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zna ktos jakis profesjonalny zaklad ktory podjąłby sie wyrezania tylnych błotników? Chodzi o ich poszerzenie bo mi się koła nie mieszczą :D Najlepiej gdyby owy zakład miał doświadczenie w tego typu przeróbkach nadwozi...

Opublikowano

Tak ja znam, podaje namiary na gościa z bejsballem:

602-636-918

zwie się POZIEK i przerobi ci wszystko co będziesz chciał, nie poznasz fury :)

Opublikowano
  • Autor

tym bejsballem to Ci ********************* :twisted:

OCENZUROWANE :)

Opublikowano

Kunio, nie mieszczą się znaczy wystają czy obcierają ? Bo jeśli wystają ale nie obcierają to może nie warto ciąć blachy ;)

Gdzieś na śląsku kiedyś była firma, która bez naruszenia oryginalnej powłoki lakierniczej poszerzała nadkola o kilkanaście mm :D

Opublikowano
  • Autor

wystają i troche przycieraja. Chce poszerzyc a'la RS4 :twisted:

Opublikowano

Kunio, a może da radę kupić jakieś "reperaturki" :lol: Bo tak rzeźbić w ocynku bym sobie odpuścił ;) Bo przód to bajka - przełożyć błotniczki, ale tego już pewnie zacząłeś szukać ... ;)

Opublikowano

temat dość trudny bo aby miało ręce i nogi to trzeba ingerować na całej długości łuku nadkola z czym się wiąże zmiana tylnego zderzaka na jakiś od RSa no i temat z tylnymi drzwiami do załatwienia

nie widze zbytnio tego rezania

osobiście odpuściłbym

sprzedaj swojego i po prostu kup RSa :cool:

Opublikowano

5+ dla ZDENIA !!!

ale nie on nie nie słucha :P

Opublikowano
  • Autor

zderzak sie rozciagnie wraz z blotnikiem. gadalem z chlopakami z ag-tuning. ono robili juz takie cuda. Powiedizeli ze drzwi nie trzeba ruszac

Opublikowano

Kunio, ale tylni zderzak musisz rezac albo klape wydluzyc. :twisted:

Opublikowano

Kunio, a policz ile juz dolozyles do furaka...i czy by naprawde nie bylo z tego S-ki

Opublikowano
  • Autor
Kunio, a policz ile juz dolozyles do furaka...i czy by naprawde nie bylo z tego S-ki
jeszcze by troche zabraklo ;) Pozatym to auto bardziej zwraca na siebie uwage niz Ska :twisted:

[ Dodano: 13-12-2006, 00:13 ]

Pikuś, po co rezac?

Opublikowano

Aż dziwki skaczą po dachu :)

Opublikowano

Kunio, przeciez dobrze wiesz, ze zderzak od RS-a to zderzak od Avanta, a co za tym idzie zderzak nie ma lini rownej bo klapa tak jakby zachodzi na niego.

Czyli albo dorezac brakujacej czesci zderzaka albo klapy. Lepsza pierwsza opcja.

Opublikowano
  • Autor

ale ja zostawiam stary zderzak! Nie wiem o czym Ty do mnie piszesz ;) Wyciagną błotniki a z nimi zderzak się ułoży

Opublikowano

Kunio, bylo pisane z reszta sam napisalem wczesniej, ze trzeba rezac tylni zderzak a Ty sie zapytales to Ci odpisalem.

Wiec teraz ja nie wiem o czym Ty do mnie wczeniej pisales. :twisted:

Opublikowano
  • Autor

nie rozumiemy sie ;) zderzaka ktory mam na aucie rezac nie trzeba i kropka ;) Tylko wyciagnac blotniki, zderzak sam sie rozejdzie!

Opublikowano
ale ja zostawiam stary zderzak! Nie wiem o czym Ty do mnie piszesz Wyciagną błotniki a z nimi zderzak się ułoży

Kunio, bylo pisane z reszta sam napisalem wczesniej, ze trzeba rezac tylni zderzak a Ty sie zapytales to Ci odpisalem.

Wiec teraz ja nie wiem o czym Ty do mnie wczeniej pisales.

kunio chce tylko wyrezac ten zderzak co ma, a nie zmieniac.

bradziej rozsadne by bylo zalozyc od S/RS i dorezac do niego blotniki ale to juz Twoj wybor Kunio

Opublikowano

Kunio, no juz teraz wiem. :wink: Bo myslalem, ze zderzak tez bedziesz zaklada od RS-a.

Opublikowano

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock:

będzie przerost formy nad treścią widze :)