Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

poszerzanie błotników w B5 sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
będzie przerost formy nad treścią widze
co ty tak krytykujesz.... :?: Jedni wola zeby wygladalo inni zeby jezdzilo, jeszcze inni zeby wygladalo i jezdzilo...
Opublikowano

Co wygląda i jeżdzi na 18" 245 i 265 ?? Jakie czasy kręci na 1/4 ?:)

Opublikowano
245 i 265
hihi to akurat faktycznie bezsensu....235 na 2 osie tez dobrz wyglada i pewnie lepiej by sie jezdzilo...nawet nie chce wiedziec co sie dzieje podczas duzego deszczu...no ale ...no risk no fun
Opublikowano

akurat miałem przyjemność jeździć pewnym Oplem, który na oponie miał z tyłu 275 i wcale nie było tak źle ;)

Osobiście zakładałbym jakieś felgi max 9 cali, opony 225 i dystanse, ale nie takie szerokości. Oponę bardzo łatwo wybierznikować :( Chociaż szerokość ma swoje zalety - można śmiało jeździć po dziurach i nawet w nie nie wpadać ;)

Opublikowano
  • Autor

poziek, dla jasnosci mam 225 i 255. I wcale nie narzekam. Bo jeździć trzeba umieć :twisted: Nie zapierdzielam bezmyslnie po drogach jak Ty na swoich slicznych 15-ach :lol: A jesli jest mokro to poprostu uważazam na drodze albo trzymam auto w garazu i jezdze innym :wink: Co do czasow to na bemowie auto nie jezdzilo tak jak powinno. Teraz jest duzo lepiej - wreszcie laduje ile trzeba :twisted: A czy to przyrost formy nad treścia to nie wiem. Widziales foty A4 2.8 V6 sedan przerobionego na RS4? Wyglada to przekozacko :twisted:

[ Dodano: 13-12-2006, 09:53 ]

http://members.lycos.co.uk/rs4sedan/

Opublikowano
poziek, dla jasnosci mam 225 i 255. I wcale nie narzekam. Bo jeździć trzeba umieć :twisted: Nie zapierdzielam bezmyslnie po drogach jak Ty na swoich slicznych 15-ach :lol: A jesli jest mokro to poprostu uważazam na drodze albo trzymam auto w garazu i jezdze innym :wink: Co do czasow to na bemowie auto nie jezdzilo tak jak powinno. Teraz jest duzo lepiej - wreszcie laduje ile trzeba :twisted: A czy to przyrost formy nad treścia to nie wiem. Widziales foty A4 2.8 V6 sedan przerobionego na RS4? Wyglada to przekozacko :twisted:

[ Dodano: 13-12-2006, 09:53 ]

http://members.lycos.co.uk/rs4sedan/

czy ten czarny ma z tyłu orginalne błotniki od RS?? Czy ma orginalny tylny zderzak od RS?

Jeżeli Kunio tak zrobisz auto to pogratuluje ci osobiście i na forum. Ale ty chcesz giąć blache, niszczyć strukture lakieru.... no no no nie dobrze:):P

ps. nie jeżdze bezmyślnie!! wypraszam sobie:P

Opublikowano

Koles o nicku Makinen na forum.tuning.pl poszerzał tylne nadkola w peugeocie 307, więc moze jego sie zapytaj, furki juz nie ma bo sprzedal ale mysle ze stosownych informacji udzieli, powinien miec zdjecia z przeróbki bo na forum juz są nie aktywne

http://www.fuelmagazine.pl/ -> wejdz w galerie i tam jest ta 307-ka

Opublikowano
  • Autor
czy ten czarny ma z tyłu orginalne błotniki od RS?? Czy ma orginalny tylny zderzak od RS?

ma rezane ;) a zderzak, hmm nie wiem

[ Dodano: 13-12-2006, 12:46 ]

kaj82, ten pug nie wyglada jakby mial wyciagane nadkola... ale dzieki za info

Opublikowano

Uwierz mi że ma ,moze nie az tak zeby sie rzucalo w oczy bo mu chyba bardziej chodzilo o to aby opony nie obcierały,było swojego czasu na forum, nie wiem w jakim stopniu ty chcesz swoje wyciągnąc :???:

Napisz do kolesia to ci przysle fotki jak to było robione i wszystko bedzie jasne :grin: