RobertWS Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam! W najbliższym czasie będę reanimował układ wydechowy. Oryginalne końcówki,(raczej ich brak) zostaną zastąpione polerowaną rurką kwasową. Ścianka 3.2mm, żadnych progów zagniatanych w srodku końcówki nie będzie. I o to moje pytanie. Mam ori. końcówki fi50 aktualnie - jaką średnice dobrać, żeby ładnie wyglądało, i nie raziło w oczy kominami. Widuję ładne zdjęcia na necie, ale nigdzie nie ma rozmiarów tych pięknych kominów:wink: Mam dostęp do rury fi68,3, nie będzie za grubo?
Ryba22 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 żeby tylko nie była mniejsza średnica od ori.
RobertWS Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 To wiem, ale są na tym forum ludzie co zmieniali wydech, bądź końcówki. Jaki macie średnice?
tomekhxc Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 w 1.8t mialem ori 70cos mm nawet leza w garazy 4 sztuki hehe jutro zmierze
grzes1150 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 w dokładce w b5 2x70mm jest idealnie 2x75mm jest troszkę ciasno.
RobertWS Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dzięki koledzy, o to mi właśnie chodziło:wink: pozdro
Rekomendowane odpowiedzi