Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy to są ori felgi? Pomoc w wybraniu felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No ja też bym wolał ale jednak same felgi drogie do tego oponki trzeba zdobyc i już cena miażdży.

Co powiecie o felgach z tej aukcji? Dzwoniłem proste, odświeżone piaskowane no i niedaleko, niestety trochę facet sobie ceni.

Felgi (3154074667) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no cena sroga jak za alu bez opon... ja bym jeszcze szukał...

Sprawdzałeś pod linkami które dodałem kilka postów wcześniej...? i dobre alu i cena dobra :wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak, przeglądałem twoje propozycje, szczególnie ta pierwsza by mi pasowała. Do Chodzieży troche km mam bo prawie 200. Muszę zadzwonić i pogadać. Nie chce brać w ciemno bo raz się przejechałem na allegro.

Opublikowano
  • Autor

OK, felgi już zakupione i na aucie, jeszcze tylko trochę obniżę i gitara :)

Opublikowano

mogę polecic felg włoskiej firmy WSP Italy, posiadają TUV Certificates

Opublikowano

Post wcześniej Błażej pisał, że juz felgi zakupione... :facepalm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wybaczcie, ze sie wtrace .

nie moge napisac tematu to spróbuje tutaj . W sierpniu zjeżdzam do Polski na urlop, chce koniecznie kupic alufelgi wpadły mi w oko jedne z RS4 MAM7 z tego co udało mi się wyszukać. Niestety wyszukiwarka coś nie może się ze mną dogadać (ta forumowa nie daje mi wyników jak wpisuje frazy z tym zwiazane) .

Znalazłem kilka na allegro niektóre nowe za niecałe 2tyś domyślam się, że to chińskie podróby. Znalazłem coś, że szły one od rozmiaru 18 cali . Takich też będe szukać .

Czy na takich felgach 130konna AUDI zachowuje się w miarę przyzwoicie? Norweskie drogi są dużo ładniejsze a tutaj głównie tym autem się bede poruszać . Dalej jeśli chodzi o komfort to czy nie jest to trzepak?

Jaka opona na takie felgi?

i w końcu jak rozpoznać oryginał jaka to firma jakieś znaki szczególne, prosiłbym o informacje

znalazłem min takie

@ Felgi RS4 18 WARSZAWA @ (3210479695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ORYGINALNE RS4 I MAM7 + OPONY (3217890124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

audi rs4 s-line oraz VW skoda mercedes... (3196454961) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

te drugie wydają sie byc najlepsze, pisze ze oryginał . Jak byłaby okazja kupiłbym wczesniej a poleżały by sobie do sierpnia. Ile mniej wiecej kosztują takie i jaka to jest dobra cena?: >

pozdrawiam

---------- Post dopisany 10-05-2013 at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2013 at 13:52 ----------

up