Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Brak mocy,czuć delkikatne szarpnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy:decayed:mam problem z swoim audi wczoraj po wyjechanu z domu po przebyciu około 10-15 km silnik zrobił się bradzo zamulony nagle poczułem coś jak by niby przyśpiesza ale z drugiej strony jak coś by trzymało auto za "d..e" i do tego dziwne odglosy silnika jak by na 3 gary palił i zauwarzyłem że jak doadaje gazu to gałka od biegów zaczynała drżec również:doh:nieważne jaki bieg dalej to samo zamulony jak czarna "d..a" po powrocie do domu spróbowałem kilka razy odpalic auto ale długo paliło to znaczy jakieś 4-6 sekund musiałem krecić aby odpaliło sprawdziłem błędy oto one:

2 Faults Found:

16804 - Catalyst System: Bank 1: Efficiency Below Threshold

P0420 - 007 - Short to Ground

16706 - Shareware Version. To Decode all DTCs

P0322 - 009 - Please Register/Activate - Intermittent

ok pomyślałem podjade rano do mechanika po uprzednim telefonie i opisaniu sytułacji mech. pow. ze może to byc kat.koszt 130 ojro zamieika ok spoko zdarza się wsiadam odpalam po 2-3 sekundach odpalony jade nic sie nie dzieje co wczoraj miało miejsce:shock3::facepalm:mechanik powiedział że jak błedy skasowałem to nie jest teraz pewnienn czy to jest kat:facepalm:wiec powiedział jak znowu zacznie się tak dziac to mam do niego przyjechać i on sam je sprawdzi bo może to tez być jedna z dwoch sond lambda:kox:co o tym wszystkim sądzicie co mówia dokladnie te błedy??

doadam jeszcze że po dłuższym postoju pali dużo lepiej:naughty: i nikt nie pomoże:wallbash:? wymieniłem czujnik położenia wału błędów brak:kox: ale ciężko pali jakieś 5-7 sekund nic vag nie pokazuje co to może być wie ktoś:whistling: