henrykiii Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam Czy ktoś orientuje się czy jest możliwa zamiana wkladek zamków miedzy przednimi lewymi i prawymi drzwiami w A4 (1998)? Nie mam centralnego na pilota a lewa wkladka w drzwiach bardzo ciezko chodzi.
adadur Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Nie wiem myślę że pasuje bez problemu a w tym zepsutym załyż zaślepki - ponoć mają w ASO
jocker01 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 jest mozliwa! wygladaja identycznie! na jednej wkaldce jest tylko oring uszczelniajacy i nie pamietam na ktorej! tylko tym sie roznia! nie jest to skompliwowane! jezeli wkaldni masz oryginalne to powinno byc ok ale jezeli byly wimieniane to wloz kluczyk do zamka przed wyjeciem, bo Ci sie zapadki rozsypia i wtedy bedziesz musial sie bawic w wkladnie uich spowrotem a nie jest to proste bez doswiadczenia, tak wiec tak czy siek uluz kluczyk a potem obklej tasma do okola! Pozdrawiam Jocker01
henrykiii Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2006 Dzieki za wszystkie informacje. Zabiore się do wymiany niedługo.
Rekomendowane odpowiedzi