Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Resetowanie radia po wyciągnięciu kluczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym aby nie wyłączało mi się radio po wyciągnięciu kluczyka. Do radia idą cztery przewody: czerwony, czarny, żółty i niebieski. Po wyciągnięciu kluczyka jest napięcie więc nie wiem dlatego wyłącza mi się radio i restartują się stacje i ustawienia radia.

Opublikowano

do radia musi isc zasilanie z akumulatora (skrzynki bezpiecznikow) wtedy nie bedzie sie tak dzialo

Opublikowano

Zerknij tu:http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-radio-trzyma-ustawien-111813/#post3520741 może cos pomoże.Nie wiem czy masz radio ori czy też coś innego i co kto tam grzebał. Zapomniałeś o potrzymaniu pamięci+ 30

---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ----------

do radia musi isc zasilanie z akumulatora (skrzynki bezpiecznikow) wtedy nie bedzie sie tak dzialo

Zawsze idzie zasilanie z akumulatora (skrzynki bezpiecznikow) ,chyba że ktoś coś namieszał.Musi być podtrzymanie pamięci.Zerknij na link :AudioBas.pl | Car Audio Wrocław | Kostka ISO

Opublikowano
  • Autor

Nawet gdy kluczyk jest wyciągnięty jest zasilanie 12v. Aby nie gubiło pamięci żółty przewód musi być połączony z czerwonym i działa zawsze. Problem rozwiązany :)