Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wypadek A4 B6 avant S-line pakiet zewnetrzny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, miałem wypadek kilka dni temu, facet wjechał mi w kuper a ja wylądowałem w kołnierzu. Robie bezgotówkowo,

naprawę wycenił rzeczoznawca na 5tys z groszami do wymiany: błotnik,belka,listwa i klapa czy warsztat zmiesci sie w tej cenie ?

padł mi tez oryginalny parktronic, dodam ze dbam o swój samochód i zalezy mi na tym zeby wszystkie czesci były oryginalne.

co jesli wyjdzie ze cena naprawy wyszła wyzsza ?

Opublikowano

Oddajesz do Aso albo renomowanego lakiernika i on załatwia wszystko dla ciebie. Oczywiście jeżeli oferuje takie usługi. Dodatkowo pewnie możesz się zgadać to ci za free jakiś element pomaluje:wink:

Opublikowano
Oddajesz do Aso albo renomowanego lakiernika i on załatwia wszystko dla ciebie. Oczywiście jeżeli oferuje takie usługi. Dodatkowo pewnie możesz się zgadać to ci za free jakiś element pomaluje:wink:

Dokładnie wszystko Ci Aso załatwi a jak mówisz że dbasz o furę i chcesz by była dobrze zrobiona to tylko ta kwestia odstaw na naprawę bezgotówkową :wink:

Opublikowano

Nie zapomnij upomnieć się o odszkodowanie z OC sprawcy za wylądowanie w kołnierzu jak to nazwałeś:wink:

Jest to osobna "sprawa" dla ubezpieczyciela.

Opublikowano

armi dobrze gada, musisz zglosic sie do szpitala i ciagle byc w kontakcie z ubezpieczalnia bo moga przysłac lisci ze postepowanie wygasło i od nowa procedura , zbieraj wszytkie , koszty leczenia i dokumentacje na bierząco uzupełniaj i wysyłaj , najlepiej wypytaj jak to ma wygladac , podczas zgłaszania szkody- urazu, pamietaz ze zawsze Cie boli !! oczy pieka spac nie mozesz ..............

zdrowia i powodzenia

na czas naprawy wez sobie auto zastepcze z oc sprawcy , jak beda trudnosci to tłumacz ze wzgledu na uraz ...

Opublikowano

tylko przeczytaj pismo dokładnie od ASO :P ja miałem zapiskę że jeśli Ubezpieczalnia nie będzie chciała pokryć wszystkich kosztów ani wypłacić to ty jesteś zobowiązany do zapłaty :P ale u mnie na szczęście skończyło się dobrze i wypłacili całość +4,8k zł