Pulon Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witam. Problem polega na tym, że po włączeniu zapłonu wskazówka prędkościomierza "pyka" w okolicach zera i w czasie jazdy nie pokazuje prędkości, wskazówka obrotomierza stoi w miejscu i także nie pokazuje obrotów. Poblem ten nie występuje zawsze. Prędkościomierz i obrotomierz po odpaleniu raz działają a innym razem nie. Bywa, że w czasie jazdy liczniki zaczynają działać (równocześnie prędkość i obroty) i jak już zaczną to jest dobrze do momentu wyłącznia zapłonu. W czym problem? Moźna to naprawić, czy raczej wymiana? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam klubowiczów. problem polega na tym ze nie znamy sie i zapomniales sie przywitac w NEWBIE [ Dodano: 15-12-2006, 15:23 ] Już naprawiłem swój błąd. Mam nadzieję, że się nie gniewamy... :mrgreen:
Flaha Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 nie wiem czy w twoim przypadku może być to samo, ale mój znajomy miał podobne objawy w zegarkach seata i tam wtedy okazało się, że to tzw. zimne luty. Żaden mechanik nie chciał się babrać a jeden tzw "złota rączka" naprawił.
mroowa Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 [b5 1.8 97r] mam taki sam problem jak wyżej opisany. POMOCYYYY co mogę zrobić?? od czego zacząć?? Pomóżcie prosze
lukaszr Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Pulon, jak uzupełnisz profil to napisz PW to otworzymy wątek.
Rekomendowane odpowiedzi