Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przekodowanie pestki immo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

dolozylem centralny z pilota i kupilem te pestki do tego Transponder ID48 Megamos Vw Seat Skoda Audi - NOWY (3151845831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i teraz problem w tym taki ze nie moge dodac tego pilota z tym transponderem, wiem ze zapomnialem wyslac sprzedawcy ze to do audi i przyslal mi czysty transponder i chyba problem polega w tym ze trzeba go przkodowac na audi jak to zrobic ??

Opublikowano

Jak ktoś ma Ci to przekodować do Twojego auta jak nie wie jakie masz immo :doh:

Transpondery możesz zakodować dwojako jeden to za pomocą pinu, który powinieneś mieć i odpowiedniego programu lub u jakiegoś klucznika poprzez skopiowanie danych ze starego transpondera(kluczyka) do nowego.

Opublikowano
  • Autor

no tak ale on zanim przysle to koduje transponder odpowiednio do audi, volswagena itp i potem tylko sie dopisuje klucze, i wlasnie sie pytam jak zakodowac transponder pod audi zebym mogl je dodac a pin mam, probowalem je zaadoptowac i nie idzie

Opublikowano
witam

dolozylem centralny z pilota i kupilem te pestki do tego Transponder ID48 Megamos Vw Seat Skoda Audi - NOWY (3151845831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i teraz problem w tym taki ze nie moge dodac tego pilota z tym transponderem, wiem ze zapomnialem wyslac sprzedawcy ze to do audi i przyslal mi czysty transponder i chyba problem polega w tym ze trzeba go przkodowac na audi jak to zrobic ??

albo masz wadliwy tansponder albo masz poczatek roku 98 i masz stało kodowy jeszcze.A klucz który masz daje sie zaadoptowac?
Opublikowano
  • Autor

klucze ktore mam normalnie dodaje i usuwam, a ten nowy jak wloze to ciagle mruga immo, bedzie cos z tym kodowaniem pod audi

Opublikowano
klucze ktore mam normalnie dodaje i usuwam, a ten nowy jak wloze to ciagle mruga immo, bedzie cos z tym kodowaniem pod audi
nie ma w tych rocznikach prekodowania transponderów wiec masz uszkodzony lub nie nowy transponder
Opublikowano

Znasz pin immo?

Na pamięć nie pamietam całej procedury.

Musisz znać pin 4 cyfrowy, potem vagiem kodujesz pastylkę tym pinem dodając zero na początku.

Jak nie znasz pinu to programator vag commander czy jakoś tak.

Dodam że programowałem immo w A3 i działa

Z którego roku masz auto?

Tapatalk

Opublikowano

Znasz pin immo?

Musisz znać pin 4 cyfrowy, potem vagiem kodujesz pastylkę tym pinem dodając zero na początku.

Tapatalk

przecież pisze wyżej,że dodaje i usuwa klucze wiec musi znac pin :facepalm:

Opublikowano

Znasz pin immo?

Tapatalk

przecież pisze wyżej,że dodaje i usuwa klucze wiec musi znac pin :facepalm:

Ale klucze to chyba ma na myśli piloty od centralnego.

Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

nie nie usuwam vagiem pin znam

rozwiazne, postanowilem wsadzic druga pestke do drugiego pilota i dodalo i zaczalem szukac przyczyny czemu pierwszego pilota nie chce dodac, wiedzialem ze w pierwszym pilocie przyklejajac pestke troche mi uciekla i zamiast wzdluz w tym rowku byla praktycznie w poprzek, nie chcialo mi sie wierzyc ze to to ale sprobowalem i ja oderwalem i przyklejilem na nowo ale juz trafiajac w ten rowek i sie udalo dodalo pilot

Opublikowano

chyba zaadoptowales immo a nie pilota :decayed:

Opublikowano
  • Autor
chyba zaadoptowales immo a nie pilota :decayed:

juz nie badzmy tacy dokladni ;p