rockabilly Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Witam, Od jakiegoś czasu wiem, że pompka która powinna skracać/wydłużać kolektor nie dziala. Prawdopodobnie jest zepsuta membrana. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć jaki ma to wpływ na wykres mocy? Mam wrażenie, że auto jest słabe, ale nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia do inych aut (a w wolnossacym audi stosunek mocy do masy nie jest najkorzystniejszy) czy np przez ta klapke mam jakieś straty. Przy okazji jakby ktoś miał na sprzedaż, to... :-)
daro84.pl Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Na pewno auto niema takiej mocy jak powinno mieć a dostać tą gruszkę sprawną nie jest łatwo
rockabilly Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 Zauważyłem właśnie a może można na stale np ja zamknąć, do konca nie wiem w której pozycji znajduje się w tej chwili
daro84.pl Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Może masz ułamane cięgno a to da się naprawić
przemo2184 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Witam własnie zauważyłem u siebie ten sam problem. ułamane mam to cięgno. Możecie cos podpowiedziec na ten temat? co z tym zrobić? cały komplet naprawczy tego dostepny jest tylko w serwisie ale koszt tego jest ogromny że tak powiem. Może uzywane odkupić i założyć jeli ktos bd posiadał?
Rekomendowane odpowiedzi