Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przód i tył gra bardzo cicho po podpięciu zewnętrznego wzmacniacza i woofera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,:hi:

Szanowni koledzy mam takie pytanie załatwiłem sobie dodatkowy wzmacniacz oraz subwoofer które chciałem podpiąć do radia Concert 1, i tu pierwsza niespodzianka nie ma przewidzianego wyjścia na tego typu rozwiązania. Długo nie myśląc pod kostkę od głośników i zmieniarki tak jak na przedstawionym poniżej zdjęciu wpiąłem sobie dwa cinch'e (wtyki RCA) pod RF,LF ponieważ były wolne te piny oraz ekran pod com:decayed: .

15_1234876534.jpg

Teraz moje pytanie jest taki jak załączam radio to woofer nap.....a tak, że szok ale za to głośniczki przód i tył ledwo grają gdy odepnę woofer to głośniki ładnie grają tak jak fabryka dała. W czym może byc problem???

Drugie moje pytanie jest taki po podpięciu wzmacniacz bezpośrednio pod aku i remote zmostkowane z stałym plusem ( na krótko pomijając radio) to nawet przy zgaszonym aucie głośnik cyklicznie wydaję dźwięk (można to porównać do bicia serca). czy może ktoś wie o co chodzi?:D:wink:

Opublikowano

tu masz przejście na dodatkowy wzmak MINI ISO LINE OUT + WOOFER BLAUPUNKT VW AUDI SEAT (3216072546) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., a jak masz zasilone tylne głośniki skoro radio ma wyjście tylko na przód ? Najprawdopodobniej skoro sub się odzywa sam czyli wzbudza się to coś jest ze wzmacniaczem nie tak i tu może być problem z cichym graniem głośników może robi gdzieś zwore i temu głośniki nie grają

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedz ale powiem ci ze mam takie przejście miniiso tylko ze u mnie w audi nie ma trzech takich małych kostek tylko jest jedna duża i musiałem ja rozwalić żeby wykorzystać cinche. Tylne glosniki zasilane są z kostki tej środkowej gdy ja wypne to tył przestaje grać. Uszkodzony wzmacniacz być moze ale to trochę dziwne bo w innym aucie działa ok...

Opublikowano

nie bardzo rozumiem masz tył i przód zasilony z wyjścia tylko na przód ?

Opublikowano
  • Autor

sam nie dokonca to rozumiem ale powiem tak są trzy kostki iso w radiu jedna wiadomo zasilanie, druga zasila mi chyba tyl nie pamiętam do końca a teraz strasznie leje żeby to sprawdzić no i trzecia kostka zasila przód, fabryczny woofer i zmieniarke. sprawdze to potem i dam znać:)