Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Problem z wyświetlaczem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da rade cos z tym zrobic? jakie koszty naprawy?

2666b8d364abe12cm.jpg

aa63c543b01530f0m.jpg

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj postawilem samochod na elektronika ma mi pare pier**l porobic i mowilem mu zeby tez spojrzal na ten wyswietlacz jak odbiore samochod popoludniu to napisze co i jak

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kolego mam ten sam przypadek czy dało sie go jakos rozwiazac???

Opublikowano
  • Autor

nie jezde tak caly czas bo ponoc bez wymiany sie nie obejdzie...ponoc poprostu pekl i sie rozlal tak mi elektronik powidzial co stawiam do niego samochow, kiedys jeszcze rozmawialez z elektronikiem co nie zajmuje sie samochodami to powiedzial mi ze moge sprobowac rozkrecic wyswietlacz i sprobowac wyczyscis bo moze troche wilgoci sie dostalo ale ja nic nie robilem

Opublikowano

ja nie wiem czy nie spróbuje go wyczyscic bo to z tym peknieciem to raczej lipa bo u mnie te kropki pokazały sie od niczego a po paru odpaleniach przeniosly sie troche wiec jak by sie cos rozlało to chyba by sie nie przeniosło. mi zapaliły sie najpierw 3 kropeczki i zaczelo ich przybywac. ale chwilowo nie mam czasu wiec jak sie dobiore i cos pomoze to sie odezwe w tym poscie. Pozdrawiam dzieki

Opublikowano
  • Autor

u mnie jest identycznie teraz juz te kropeczki troszke inaczej wygladaja niz ne fotkach u gory bo jakas znikal jakas znowu sie pojawila niewiem co z tym jest ale nie mam zabardzo czasu zeby cos z tym podzialac jak by Ci sie cos udalo z tym zrobic to napisz

Opublikowano

witam chłopaki jestem kolejnym, któremu sie to przytrafiło i bardzo mnie to denerwuje. Może to jest od niskich temperatur bo ostatnio było trochę mroźno. Sam nie wiem.

Opublikowano
  • Autor

mi to wyskoczylo jak bylo cieplo...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a mi to wyskoczylo jak tube wlozylem do kufra i zaczolem glosniej sluchac muzki ale na 100% nie jetem pewien czy to od tego