Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jezioro Rożnowskie - jakieś ciekawe noclegi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, jako, że niedawno urodziła nam się córeczka wyjazd na jakieś dalsze wakacje w tym roku odpada. Chcemy pojechać na kilka dni gdzieś niedaleko i pomyśleliśmy o Jeziorze Rożnowskim (woj. małopolskie). W związku z tym mam pytanie czy ktoś zna, może polecić jakieś ciekawe kwatery (również agroturystyka) nad tym jeziorem? Nie szukamy żadnych luksusów, ale ważne, żeby było blisko do jakiejś plaży, kwatery z łazienkami, jakaś dostępna kuchnia i ogród gdzie dzieci mogły by się pobawić i gdzie można spokojnie pogrilować:decayed: Chcemy się wybrać na przełomie lipca i sierpnia, w 7 osób (4 dorosłe + 3 dzieci 7, 5 lat i 2m-ce)). Z góry dzięki za oferty:wink:

P.S. Wiem, że w necie można tego znaleźć mnóstwo, ale może ktoś ma do polecenia miejsce, którego np nie ma w sieci.

Opublikowano

cześć

nie znam powodu dlaczego akurat wybrałeś to (jezioro) jest to zalew nie wiem jak jest teraz ale z dzieciństwa kojarzy mi się tylko z mułem i błotem na plaży a byłam tak od strony południowej w Tęgoborzy, Zbyszycach, Gródku , teraz przejeżdżając drogą wydaje się to wszystko na zaniedbane i zarośnięte :hi:

Opublikowano
  • Autor

Byłem tam kiedyś, mając ok 7-8 lat i wtedy mi się podobało, więc o nim pomyślałem. Szczerze mówiąc rozważamy 2 opcje: Jezioro Rożnowskie albo Jezioro Czorsztyńskie/Sromowce. W Czorsztynie byliśmy 4 lata temu, więc dla odmiany miało by być Rożnowskie:wink:

Opublikowano

niby mieszkam 15km od jeziora Czorsztyńskiego ale nie pomogę nie mam nikogo godnego polecenia ani też znajomego

Opublikowano

Goral rzeczywiscie od tej strony co Ty pissesz to Jezioro wyglada w masakrycznym stanie. Chociaz od strony roznowa jest jeszcze jak tako. Woda jest tak srednio czysta:/ to jest stary zbiornik i niestety nastepuja naturalne zmiany jak zamolanie czy zarastanie:/

Jesli chcesz to napisz do kolegi Mlody on powinnien cos wiedziec:) pozdro