Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Obniżenie autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym obniżyć troszkę swój pojazd z niedużym budżetem jakieś -30 bądź -40mm. Moje pytanko jest takie: Jakie sprężyny najlepiej kupić? Chciałbym jakiejś dobrej firmy, sprawdzonej bym się nie musiał denerwować, że poszła kasa w błoto. Z góry dzięki za wszystkie pomocne wypowiedzi :) Pozdrawiam !

Opublikowano

Kolego, jesteś już chwilę na forum, wysil się ciutkę i poszukaj, co drugi temat jest o tym.

Używki z Eibach, H&R, Weitec w okolicach 300-400zł nowe około 600-800zł

Opublikowano
  • Autor

Szukałem, nie było konkretnej wypowiedzi "możesz sobie kupić to i to nowe, albo to i to używki" tylko bardziej w stylu "chciałbym sobie włożyć (tu konkretny model, firma) i post niżej dobry wybór... sratatata. A ja niestety nie znam się jeszcze na tym na tyle by samodzielnie podjąć decyzje o producencie nie taniego sprzętu, a później płakać... :D wolałem się konkretnie dowiedzieć od kogoś co już sam wkładał i jest zadowolony :) Dzięki wielkie za odpowiedź Tomku już mam jakiś punkt zaczepny, Pozdrawiam :)

Opublikowano

Słabo szukałeś....FAQ przeczytałeś ?

http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/chce-obnizyc-autko-269732/

http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/ktore-zawiesznie-gwintowane-wybrac-prosze-pomoc-275627/

To tylko przykłady na szybko.. wysil się naprawdę bo tematów jest sporo. W kilku widziałem identyczne pytania jak Twoje więc nie dziw się, że ludzie mają dość pisana o tym samym milion razy.

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie... Jakiś zakręcony chyba byłem. Przepraszam za zaśmiecanie i zamieszanie. Można temat wywalić