Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Witam, gdzie dokładnie jest początek przewodu zailającego radio? mam problem, ponieważ na przewodzie zasilajacym na którym powinno byc napiecie stałe +12V to go nie ma i radyjko nie chce działać, gdzie szukać przyczyny?? Proszę o pomoc, przewód podtrzymujący po stacyjce jest ok.
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l sprawdź bezpiecznik to podstawa, a ja bym się jeszcze połakomił o sprawdzenie przejścia na tym przewodzie to znaczy zwykłym miernikiem z buzzerem jednym przewodem z miernika do przewodu a 2 do przewodu przy akumulatorze, ja u siebie miałem przerwę na przewodzie i nie było zasilania
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Autor w skrzynce bezpiecznikowej jest wszystko w najlepszym porzadku, wszedzie zasilanie jest, a najciekawsze jest to ze miarząc przewód doszedłem ze wychodzi on ze sterownika abs, czy to mozliwe? i tam zasilania rowniez nie ma a najciekawsze jest to że abs normalnie działa
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l Są dwa wyjścia: 1. Pociągnij nowy kabel od skrzynki z bezpiecznikami od bezpiecznika od radia 2. Postaraj się znaleźć fabryczny kabel do zasilania radia w czeluściach kokpitu Pamiętam, że jak zakładałem radio to też miałem problemy ze stałym plusem
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l Autor Znalazłem oryginalny kabel do zasilania ktory wlaśnie dochodzi do sterownika abs i nie wiem co dalej, a jak podpinam stale zasilanie z zapalniczki tak zeby sprawdzic to nei wiem dlaczego subwoofer sie rozłącza a przednie głośniki szumią, a nie powinny i nie moge dojśc do ładu z tym audio