maciucha512

Pasjonat
  • Zawartość

    489
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Komentarze sprzedającego

  • 0
  • 0
  • 0

Reputacja

1

O maciucha512

    Informacje

    • Imię
      Maciej
    • Lokalizacja
      Warszawa

    Auto

    • Model
      A4 B5
    • Nadwozie
      Avant
    • Rocznik
      1996
    • Silnik
      1.9 TDI
    • Napęd
      FWD
    • Skrzynia
      Manual
    • Paliwo
      ON

    Ostatnie wizyty

    Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

    1. maciucha512

      Od tego zacznij. Podjedź pod warsztat i Ci zmierzą.
    2. maciucha512

      Poszukaj, nie wiem w Twoim motorze już były montowane. Tam też może płyn uciekać i wycieku nie znajdziesz.
    3. maciucha512

      Dobra, nie wytrzymałem do weekendu - wymieniłem wczoraj Ja zamówiłem po kodzie z etki i pasuje ideolo. Stara w przekroju kwadrat (może już się sprasowała) nowa okrągła. ktoś kiedyś go wcisnął, ale łatwo zszedł
    4. maciucha512

      Tak, ten czujnik odpowiada za brak klimy, nie szwankuje Ci wskazanie temp zewnętrznej. Jak poszukasz to u nas na forum jest info o tym (sam pisałem )
    5. maciucha512

      Norma Przynajmniej u mnie.
    6. maciucha512

      Manetka?
    7. maciucha512

      Zostaw na postoju na 2-3 minut i się włączy
    8. maciucha512

      Widzę, że mamy podobne plany weekend Próbował ktoś dodać sylikon na to połączenie?
    9. maciucha512

      Możesz podać błędy z climatronika? ew z vcds? Kable polutował z czujnika G89?
    10. maciucha512

      A chłodniczkę EGR masz?
    11. maciucha512

      N75 jak N18 sterowany jest pwm, zmierzone napięcie nic nie wnosi. Zrób komplet logów i będzie wsio jasno Jak coś słychać może być dziura w dolocie, ale najpierw
    12. maciucha512

      Tylko tyle mogę pomóc: problem nie leży po stronie wentylatora i czujników temperatury. jeżeli są ciepłe to prawdopodobnie padła sprężarka. Może ktoś mądrzejszy jeszcze coś podsunie.
    13. maciucha512

      Jeszcze raz czytam, jak włączysz klimę to śnieżynka nie gaśnie, a klima nie chłodzi?
    14. maciucha512

      Wejdź w klimatronika i zobacz czy nie ma błędów na kanale 1. Masz wyświetlacz temperatury na fisie? Daje prawidłowe wskazania? Z klimatronika zobacz temperatury z czujnika przy chłodnicy i z kanału świeżego powietrza. A jak podczas jazdy? Działa czy też ciepłe leci?
    15. maciucha512

      Bardzo ciekawy przypadek Mnie spotkało to samo, ale mam do wywalenia katalizator.