The a4 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam Koledzy pomozcie w wyboze bo juz nie wiem co lepiej zaciemni i ladniej wyglada siatka czy pcv dziurkowane jak jest w orginale Sciemy nie robie bo nie chce a chodzi o slonko zeby mi tak polki nie wypalalo Ktos moze mi powiedziec z wlasnego doswiadczenia Moze jakies fotki ????albo sugestje z przeszlosci Pozdrawiam i z gory dzieki
Gwerty Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 jak chcesz zeby wygladało ok. to są ori pólki z roletami. sam mam u siebie taką i jestem zadowolony. sporo wytłumia padające promienie słoneczne. a jak coś to mozna opuścić . coś takiego: AUDI A4 B5 SEDAN PÓŁKATYLNA Z ROLETĄ,STOPEM JASNA (3370292949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
The a4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 No tak tylko ze .... po 1 to jest polka bez glosnikow 2 110 zl a mi chodzi o rolete za 30 40 zloty nie szukam ori 3 chodzi mi o to jak wyglada i z czego jest ori z pcv czy siata jak ktos ma moze wrzuci fote z czego to jest jak wyglada itp Dzieki pozdro ---------- Post dopisany 05-07-2013 at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2013 at 18:07 ---------- Prosze poanstwa no nikt nic nie podpowie
Gwerty Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 ori roleta jest z siatki. i można dostać bez problemu z połka pod głośniki. sam mam u siebie taką założoną. powiedz jakie fotki cie interesują to cyknę.
The a4 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Grzes jak mozesz to wrzuc tak zeby bylo widac co to za material jakos z bliska i z 1-no jak sciemnia i tyle Oczywiscie jak mozesz Dzieki ziom
The a4 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 :notworthy: Dziekuje ziomus o to chodzilo teraz juz wszystko wiem :hi:Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi