Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Domykanie szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Skoro nie pod pompkę to gdzie??? Nie wiem jak wygląda podłączenie szyb ori w Audi dlatego tyle pytań.

Opublikowano

pod zasilanie i mase. jak kupisz całą ori wiązkę.

Opublikowano
  • Autor

No ale wtedy bd klasyczne zamykanie szyb przyciskiem, a ja pomyślałem sobie, że fajnie by było jak już się w to bd bawił, żeby zrobić domykanie szyb po zamknięciu auta. Alarm z tego co wiem mam nie ori, ale aktywuje się po 30 sek, i tak sobie myślę czy nie da się tego w jakiś sposób wykorzystać, bo zakładam że sterowany jest on masa jak większość alarmów

Opublikowano

przeczytaj ze zrozumieniem post nr 5

w tej swoje centralce muszisz miec kabek na którym przez około 30s pojawi sie sygnał masy.

Opublikowano
  • Autor

Aha teraz mniej więcej rozumiem, pytanie jeszcze jedno gdzie można szukać tej centralki, bo jak mówiłem alarm jest nieoryginalny, i jak już jesteśmy przy alarmie moim to chciałbym też naprawić u siebie to, że w momencie zamykania drzwi z pilota nie mrugają migacze, a wiem że powinny i wiem że tak było wcześniej ( auto kopiłem od znajomego i mówił że przedtem to działało) gdzie szukać usterki??

Opublikowano

a pytałes znajomego gdzie dołozył centralke?

jak obstawiam ze siedzi pod pólką kierownicy i tam wpinane lub w przednim lewym słupku.

Opublikowano

to jest tylko wiązka z drzwi a ty potrzebujesz całej wiązki z auta od elektrycznych szyb

Opublikowano
  • Autor

Co do tego gdzie jest centralka to znajomy nie wiem, bo oddawał auto na założenie alarmu i nie robił tego sam, ale poszukam jak mówisz. Co do tej wiązki to widzę, że bd miał pewnie problem z jej załatwieniem, ale cóż poszukam, popytam, popatrzę XD ciekawe ile taka wiązka kosztuje skoro na same drzwi około 40zł :/