Goslo Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam tak jak w temacie, jaki gwint polecacie ? chodzi mi głownie o używki. Wole kupić dobrej firmy używke niż jakiś bubel czekam na odp Pozdrawiam !
flin Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Uzywka to tez zalezy za jakie pieniadze, ale jesli chcesz cos fajniejszego niz tuningart to poszukaj FK(nie wszystkie), kw (lux jakbys trafil variant 2), weitec, AP
fafnasty Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 z używkami musisz uważać większość na allegro to stare zajechańce wylane albo tłuczace lepiej od kogoś na forum kupić
flin Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 na forum aktualnie to chyba bedziesz musial probowac wyciagnac z samochodu ten gwint bo nikt teraz nic nie sprzedaje od dluzszego czasu ;p
Kowi87 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 z używka to jest tak że bierze to co jest na alegro, bo wyboru to tu nie ma i nie było, raz na 2 miechy jakieś kw wskoczy w lepszym czy gorszym stanie, duzo osób z forum sprzedaje gwinty na alegro
darek995 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ja ma kw v2 i zadowolony dostałem w prezencie z autem.
flin Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Taki prezencik to w sam raz Ja non stop szukam gwintu od dobrych 3 miesiecy i d*pa...
michałswd Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Powiem tak zalezy jaki poziom gleby chcesz osiagnac i na jaki styl jazdy sie nastawiasz , jak ma byc w miare wygodnie i beda zadowalac cie przeswity miedzy opona a blotnikiem na poziomie ok 1cm to kupuj nowke Mtsa ( stosunkowo tani gwint a naprawde bardzo wygodny ) Jak ma byc bardzo nisko kolo schowane w blotnik szczeliny na poziomie ok 0,5mm i tak zeby nic nie ocieralo na wybojach to pakuj AP , SS ,KW z tym ze tutaj bedzie drozej ale nie bedzie czarowania typu gumy do sprezyn odboje itp Krotko chcesz obnizyc z 6cm zachowac jakis tam przeswit miedzy blotnikiem a kolem np na wys palca pakuj MTS-a Gleba hard przeswit z 3mm blotnik przy rancie , pochowane kola zeby nic nie obcieralo SS ,AP , KW ,Inne z uzywkami to tak jak koledzy pisali jak bedziesz je mogl sprawdzic namacac wzrokiem to zabieraj , z allegro uzywki bym odradzil chyba ze od kogos z forum Pozdro
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 supersport jest miękki nie nadaje sie d otego co piszesz:wink: przód jako tako ale tył to nie do przyjećia jesli ktos planuje wozić kumpli/rodzine z tyłu:whistling:
flin Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 tez tak slyszalem ze tragiedia ss bo za miekki
Rekomendowane odpowiedzi