Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwne trzęsienie się auta...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Właśnie skończyłem rozmowę z Audi w Rybniku i ceny są następujące:

1. wałek rozrządu: 2425PLN

2. panewki wałka: 300PLN

3. siemering: 103PLN

4. popychacze: 8szt.x135PLN= 1080PLN

W sumie części wg ori: 3098+olej+ wymiana w AUdi- ok. 1500PLN razem: niecałe 5000PLN

Coś sciemnial z tymi cenami. U Dzika wałek kolbenschmidt 800 czarne szklanki po 60. Wiem bo robiłem BMM ostatnio.

wysłane z Commodore 64

Cena dotyczy ori. Nie autoryzowane w granicach 900-1350PLN _dodatki. Nie polecał innych firm jak ori. Nie zam sie na tym które są dobre aktóre złe. Dużo jeżdzę i nie chcę mieć problemów na dorodze ale też nie chcę przepłącać. W sumie mam dość łażenia po mechan i wysłuchiwania co raz to nowszych sensacji.

I wzystko naprawione ale przeraziła mnie diagnoza mecha o wymianie wałka i innych . pojechałem na diagnozę do AUDI Rybnik. Diagnoza była całkieminne od poprzedniej. Diagnoza Audi Rybnik następująca:

1. pompowtryski wszystkie do regeneracji lub wymiany oraz zawór EGR do wymiany (nieszczelny). Dałem zregenerować do Poznania - koszt z przesyłką 2700PLN, koszt nowego EGR 506PLN, + wymiana oleju w silniku i wspomaganiu kierownicy+ drobne regulacje koszt w Audi Rybnik 2000PN. Dodajmy wszystki: ok. 5200PLN. Nadmieniam, że A4 ma przejechane obecnie ok. 350 000km. Ale chodzi, przyspiesza jak kiedyś. Pomimo dużego wydatku jestem zadowolony. Szkoda, że męczyłem się prawie 2 lata.:doh::doh:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Jako, że to ja zainicjowałem ten wątek pozwolę sobie na komentarz dot. rozwiązania tego problemu. Po kilkumiesięcznej męczarni z trzęsącą się budą okazało się, że poduszka olejowa z lewej strony zdechła- na kompie nic, oleju nie było widać a to dlatego że tak sprytnie wyciekł że niczego nie zaobserwowano. Reasumując: poduszka wymieniona-koszt 426 zł. Trzęsienie budą ustało.

Opublikowano

I co Marynarz ? Nie poduszki ? Miałem to Ja (+zajechane pompki), miał też kolega rafek10.