Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Galka zmiany biegów w tiptronicu b7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy czy ktoś może podpowiedzieć jak zdjąć gałkę zmiany biegów w tibtronicu w b7. Nie chce rwać na siłę bo może coś pęknie, a nie widzę żadnej śrubki. to samo pytanie do dźwigni ręcznego.

Dzieki za podpowiedź

Opublikowano

dzwignie ręcznego trzyma cięka blaszka z dołu musisz ją podważyć i wyjdzie ci, trzeba siły urzyć

a gałka jest opisana poszukaj

---------- Post dopisany at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

ręczny max do góry odginasz tą blaszkę tak jak fa foto i ci zejdzie

image.jpg

Opublikowano

Z wyjeciem galki z automata nie jest tak wesolo. Jest duzo opisow i kazdy mowi inaczej bo rozmawialem z kilkoma osobami jak to demontowala. Nie wiem od czego to zalezy ale ja juz galke probuje wyciagnac 2 miesiac bo jako jedyna nie jest obszyta i troche ja poniszczylem przy probach demontazu. Podobno wystarczy wysynac guzik automatu i pomiedzy niego najlepiej wsadzic dowod osobisty zeby go nie wciagalo i z uzyciem sily wyciagnac do gory galke. U mnie nie dziala albo boje sie uzyc wiecej sily. Fajnie by bylo jakby ktos nagral z tym filmik ze tak naprawde to sie robi. Przelamie to moj lek spierniczenia owej galki i samochodu. A i pozycja galki ma byc podobno ustawiona na N. Czyli jak zniszczysz galke to kluczyka nie wyciagniesz:)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki bardzo za wstępne podpowiedzi w najbliższym czasie będę próbował, z ręcznym pewnie pójdzie łatwo po tych podpowiedziach,Ale z gałka to będzie jazda. dam znać jakie rezultaty dla innych zainteresowanych, ale może ktoś jeszcze podpowie komu sie udało.

dzięki.

Opublikowano

uderz do kolegi Bart-S w sprawie gałki

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

tu masz z multi ale to powinno być podobnie

http://a4-klub.pl/wnetrze-99/wymiana-galki-automat-multitronic-260178/