Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

pomocy ! montaz klimy - czujników, wentylatorów,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem świeżo po przeszczepie klimatronika do b5 ... auto wcześniej nie miało klimy , wszystko jeśli chodzi o nagrzewnice mam podłączone klapy itp. działa i dmucha zostało podłączyć presostat i wentylator , poszukuje osoby która jest mi to w stanie podłączyć najlepiej z mazowieckiego :)

Opublikowano

hey powiedz mi co musiałeś zmienić żeby mieć klimatronik ? chodzi mi o to ze ja niechce mieć klimy :kox:w aucie ale tylko działajacy panel z klimatronika ale niewiem jak się za to zabrać :kwasny: w sumie to części bede miał z anglika :wink:

Opublikowano
  • Autor

na pewno nagrzewnica nie pasuje :) kupiłem cały zestaw za 800 złoty z małymi haczykami ale jest i działa no tylko nie mam wiązki wentylatorów ... co zrobiłem a dostałem kompletna wiązkę kokpitu i wplotłem tylko te kabelki co wychodzą z panela i powpinałem je zgodnie tam gdzie odcinałem :)

Opublikowano

konsole srodkowa gdzie sa te silniczki klapy tez wymieniales czy to da rady przerobic? gdzie podpioles ta wiazke co idzie z panelu klimatronika masz jakis schemat? napewno trzeba podciagnac plus itd do panelu. generalnie chodzi mi o podpiecie samego panelu pod silniczki i zasilanie

Opublikowano
  • Autor

dostałem cała wiazke ta co idzie pod deska ... tylko ona była z 1.6 a ja mam 1.8t wiązało się to zwieksza iloscia czujników wiec stwierdziłem ze wyjme tylko z tej 1.6 to co mi potrzebne a kabelki łączyłem tak jak odcinałem z mostków połączyłem ułożyłem i działa ... nie do końca ale działa , jak nie chesz montować klimatyzacji to nie baw się w to odradzam !

Opublikowano

dlaczego odradzasz duzo by nie bylo roboty tylko martwi mnie konsola srodkowa i te silniczki

Opublikowano
  • Autor

kup nagrzewnice z wiazka i dasz sobie rade a o silniczki się nie martw bo jest ich tam chyba 4 plus wentylator ... jeszcze weź pod uwagę podciśnienie co steruje klapami :)

Opublikowano

Przerabiałem ten temat, najlepiej wymienić całą wiązke na konsoli. U nas non stop nic nie pasowało...

Ale wszystko do zrobienia. Najlepiej dac do porządnego elektryka, dać 500 zł i mieć z głowy, a zrobione jest porządnie.

Pamiętaj - jedna zwara = pożar auta.

Opublikowano
  • Autor

a znasz jakiegoś pożądanego ? z Warszawy ?