Kuker Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam, jak w temacie - klima chłodzi ale lepszy efekt daje otwarta szyba. Klima nabita, poziom oleju ok, sprawdziłem czy sprężarka się załącza- jest ok. Ciśnienia lp i hp książkowo. Brak błędów, przewody pod maską zimne, wentylatory się załączają. Czy spotkał się ktoś z Was z takim przypadkiem? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zmień filtr kabinowy na podszybiu. Sony Xperia E dual Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuker Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Filtr wymieniony około tygodnia temu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Pokombinuj od kiedy nie działa i co wtedy robiłeś. Sony Xperia E dual Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuker Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Problem w tym, że mam ją od marca- przy kupnie sprawdziłem czy wszystko chodzi i myślałem,że to kwestia nabicia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja mam podobny problem, oddaje w pn do magika, coś mi mówił że albo osuszacz, albo jakiś zaworek w sprężarce:wink:jak odbiore to dam znać co u mnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuker Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Będę wdzięczny bo dni gorące i fotele mokną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Może to: http://a4-klub.pl/showthread.php?t=277641 Sony Xperia Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mało kto wie że trzeba wymieniać osuszacz i dławik. Jak podjechałem na nabicie klimy to zrobili oczy co to jest dławik:facepalm: Kuzyn co nabija klime już z 6 lat też nie wiedział o tym a uwierzcie mi był strasznie zasyfiony. Jak już nabijać klimę to przed zaleca się wymianę właśnie tych 2 elementów ewent co 2 latka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuker Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 niestety tym tygodniu okazało się,że uszkodzona jest sprężarka. W układzie są opiłki więc będę zmieniał sprężarkę... Jak myślicie, lepiej kupić sprawdzoną ori używkę czy regenerowaną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ori w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuker Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Tak też myślałem- wielkie dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi