kris_91 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Siemka. Mam wnetrze swing cale w jednym kolorze. I mam mozliwosc kupic skore tez swing. Tylko ze boczki maja gore czarna a dol swing. Dało by rade ten gorny element przelozyc z moich boczkow? Chodzi mi o ten element gdzie jest tweeter nad srebrna listwa to całe...
hidden22 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ogolnie idzie to ale musisz rozkleic i pozniej skleic. chyba nawet na forum ktos robil to. tylko nie wiadomo czy to pozniej nie bedzie trzeszczalo czy cos...te listwy to masz szczotkowane aluminium?
cocoo24 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 idzie to zrobić, ten górny element chyba jest do zdemontowania
mikołaj Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Da się to przełożyć ja tak robiłem. To jest zgrzewane ale da się rozmontować, trzeba to dać później na jakimś dobrym kleju nic nie skrzypi nie odpada itp...
kris_91 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tak listwa jest szczotkowane alu ale oklejona. Juz po ptakach bo komplet sprzedany a byla fajna polskora z alcantara caly kpl:(
Moocha Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Elementy drzwi są pozgrzewane i można je rozmontować i potem zespawać albo skleić klejem na gorąco. P..S mam listwy alu szczotkowane do opylenia jakby kto chciał.
Rekomendowane odpowiedzi