Probelmy z paleniem na zimnym
0

    3 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam przyznam, że już odchodze od zmysłów w moim 2.6 ABC nie pali na zimnym nawet nie chce zagadać.

    Pale go podając mu w dolot plaka i dopiero gada i na ciepłym pali jak marzenie na dotyk.

    Wymieniłem:

    wtryskiwacze

    pompe paliwa (sprawdzona ciśnieniowo 7 bar)

    czujnik hala

    filtr paliwa

    świece

    kable

    sprawdzone napięcie na wtryskach

    moduły zapłonowe

    krokowy

    vag niczego nie pokazuje

    Obawiam się że rozrząd mam przestawiony czy słuszne mam podejrzenia?

    Dodam że na LPG jest to samo nawet w trybie awaryjnym, jak mu nie psiknę to nie odpali

    Nie mogę też znaleźć czujnika tem. który idzie do ecu to ten biały 2 piniowy ale za cholery go nigdzie nie widzę

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    a odepnij czujnik temperatury wody na kroccu i zobacz czy zapali

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Robiłem to, winna okazała się spręzynka na przepustnicy która nie do końca zamykała klapkę

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się
    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    • Nowi użytkownicy