Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaką wybrać szczoteczkę elektryczną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

może ktoś używa, może ktoś coś wie jaką najlepeij wybrać szczoteczke elektryczną do kiełków, słyszałem różne opinie soniczne obrotowe jeszcze jakies i zgłupiałem :facepalm:

liczę na ekipę A4 Klub :grin:

Opublikowano

Weź coś oral bo ja mam już ponad 5 lat i nie psuje się:wink:

Opublikowano

Mam od dłuższego czasu Oral-B Professional Care 500, działa, końcówki w miarę tanie :wink:

Jeżeli do tej pory używałeś "ręcznej" to będziesz w 100% zadowolony - zębiska gładkie jak szkło :decayed:

Wg mnie nie warto dopłacać za droższe modele.

Opublikowano

tak, mam 500 lub 1000, ogólnie to samo :)

Opublikowano

lepiej nauczyć się poprawnie myć zwykłą szczoteczką i często ją wymieniać, a kasę zainwestować w irygator <ceny gdzieś od 200zł>.

Opublikowano

Nie zgadzam sie. Szczotka elektryczna jest nieporownywalna z reczna. Jezeli masz osemki to zwykla szczotka bardzo ciezko je doczyscic, elektryczna z okragla koncowka nie ma problemu, nawet z tylna scianka. irygator rowniez mam, ale jest tylko dobrym uzupelniniem szczotki i NICI. Irygator mam Brauna, ale aktualnie,,kupilbym chyba waterpeak. Elektryczna szczota zapewnia calkowicie inny poziom higieny.

Opublikowano
  • Autor
Nie zgadzam sie. Szczotka elektryczna jest nieporownywalna z reczna. Jezeli masz osemki to zwykla szczotka bardzo ciezko je doczyscic, elektryczna z okragla koncowka nie ma problemu, nawet z tylna scianka. irygator rowniez mam, ale jest tylko dobrym uzupelniniem szczotki i NICI. Irygator mam Brauna, ale aktualnie,,kupilbym chyba waterpeak. Elektryczna szczota zapewnia calkowicie inny poziom higieny.

Juz kupiona jutro bedzie ;) reczna juz sie namachalem tyle lat teraz pzyszedl czas na wygode ;) tez slyszalem ze elektryczna jest dokladniejsza ;)

Sent from my 3310

Opublikowano

używamy całą rodzinką taki zestaw od ponad 6 lat, do tego oczywiście nici :)BRAUN Oral-B OC 20 Zestaw Irygator + Szczoteczka (3494049445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale kusi przejście na soniczną szczoteczkę

Opublikowano

jak często musisz wymieniać końcówki w irygatorze? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kupilem powyzsza ktora wystawiakem i jestem mega zadowolony do zwyklej nie wroce na pewno ;)

Sent from my телефон