Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Potrzebne mi zdjęcie podwozia A4 B5 .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję zdjęcie podwozia a4 b5 (podłogi od spodu) w pełnej krasie .

Potrzebne mi bo chciałem założyć wątek w dziale technicznym, i potrzebne jest mi zdjęcie do dokładnego zobrazowania sytuacji .

Potrzebuje dowiedzieć się gdzie najlepiej podkładać łapy przy podnoszeniu na podnośniku warsztatowym .

Nussbaum_225ATL.jpg

Najczęściej "spece" podstawiają pod ten rant za który łapie lewarek . A przecież przy takiej masie jest ryzyko uszkodzenia (wygięcia)

Szperam i szperam w zdjęciach na google. Wpisuję podwozie A4 B5 , płyta podłogowa A4 B5, podłoga A4 B5 i nie ma żadnych dokładnie przedstawiających podłogę od spodu zdjęć .

Opublikowano

Dawaj za rant, za który łapie lewarek. To sa punkty fabryczne aby podnosic samochod. To nie zgnily opel coby sie blacha miala zgiac.

Opublikowano
  • Autor

Ja słyszałem że tego typu podnośniki jak na zdjęciu, to podkłada się gdzieś na podłodze .

Taka masa samochodu rozłożona na tak małą powierzchnię na ranty ? Przecież może wykrzywić/poigiąć

dałbym sobie rękę uciąć że kiedyś gdzieś widziałem( instrukcja B5, albo sam naprawiam) i było tam zdjęcie z taką łapą podnośnika i gdzie go podkładać . Ale nie mogę tego znaleźć .

Opublikowano
Ja słyszałem że tego typu podnośniki jak na zdjęciu, to podkłada się gdzieś na podłodze .

Taka masa samochodu rozłożona na tak małą powierzchnię na ranty ? Przecież może wykrzywić/poigiąć

Taaa już widziałem jak taki jeden podłożył sobie łapę na podłodze i mu się wygło :grin: Podkładam zawsze na rantach i nigdy nic się nie wygięło :naughty: