Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Moja A4 2.5 TDI V6 Quattro... 17' chrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to pierwsze zdjątka mojej skromnej audiczki. Jest to rocznik 2001/2002, :quattro:, grzane siedzenia,szyberdach,bose,klimpa itp... BRAKUJE TEJ NAVI i tempomatu ;(

Jak na razie zmieniłem :seryjne alu na chromy 17'

przyciemniłem szybki

założyłem nakładki na lusterka

Zastanawiam się nad wydechami (tylko za bardzo nie wiem jak sie za to zabrać bo to TDI) i może innymi zderzakami + lotka na klapę oraz światłami LED na tył. Proszę o komentarze i może jakieś nowe pomysły co do modyfikacji ;)

cf189036e15d50d9m.jpg

83501041f93218ddm.jpg

ae30e7eba06b3804m.jpg

923dc939ca737efam.jpg

Postaram się wrzucić później troszkę więcej zdj pozdrawiam i czekam na oceny :hi:

Opublikowano

hmmm no cóż... proponuję zacząć od pomalowania podkładek i progów pod kolor nadwozia

jeśli to świerzy zakup to proponuję również sprawdzić stan wałków rozrządu :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 17:58 _________________________________________________i pozbądz się tych chromów :wink4:

Opublikowano

Nie nie mam juz ja jakies pol roku wiec jest po pelnym przegladzie i wsztstko jest ok[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 18:07 _________________________________________________teraz juz powinno byc ok[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 18:35 _________________________________________________A przepraszam co zlego maja w sobie te chromy?? :blink:

Opublikowano

A przepraszam co zlego maja w sobie te chromy??

Estetyka to rzecz względna. Auto jest Twoje i to ważne aby Tobie się podobało. Jak dla mnie Auto prezentuje się całkiem OK :wink4:

A jeśli chodzi o wałki rozrządu w tym aucie - warto zdjąć pokrywy i sprawdzić ich stam bo na forum wiele o tym pisano, że wycierają się. Ja sprawdzałem i na szczęście w moim aucie są w zadawalającym stanie. Słyszałem, że koszt wymiany wałków nie jest mały :gwizdanie: .

Tu znajdziesz troche informacji na ten temat:

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_kiedy_wymieniac_walki_rozrzadu-t8586.0.html

Opublikowano

po 1 zapraszam na spoty do Poznania http://www.a4-klub.pl/smf/spot_poznanski_niedziela_161108_wyjazd_do_wolsztyna_spot_z_grupa_lubuska-t16926.2625.html, po 2 reszta modów które chcesz wykonać są opisane na forum wystarczy poszukać, po 3 fele byłyby lepsze w polerce , chrom to min 19" , reszta ok.

Opublikowano

zrzucisz te dziwne felgi i nakladki na lusterka, pod kolor pomalowac dokladki i juz bedzie na czym oko zawiesic :good:

Opublikowano

kolego 19' na chromie to mozna zawsze kupic ale ja na tym jeździć po naszych drogach nie mam zamiaru. Chyba, że ktoś ma za dużo kasy i będzie mi płacić za naprawe felg. szukam sponsorów :naughty: