Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwna sytuacja z EGR w A4 B6 1.9TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) postanowiłem zaślepic egr ale na sam początek wyjąłem ten przewód ktory idzie do EGR to jest ten N18 chyba i zaślepiłem go ... wsiadłem w auto zeby sprawdzić czy pokaże mi bład bo na forum piszą wszyscy ze jak auta od 2003 roku w góre wywalaja błąd a u mnie po przejechaniu 10km nic nie pokazało ... a audiczka jest z 2004 roku. Czy to wskazuje na to że zawór n18 nie działał od początku?

Opublikowano

przejedz jeszcze z 20 km i się oświeci:wink:

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ----------

i to zależy czy masz awx czy avf. Awx zaslepisz i smigasz a przy Avfie się oświeci

Opublikowano
  • Autor

avf mam ;) w takim razie za krótki dystans przejechałem ;p zaraz to ogarne na dłuższej przejażdżce :wink:

---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ----------

orientuje sie ktoś czy taki wymiar zaśleplki do egr jest do a4 b6 1.9 tdi avf ????

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://imageshack.us/a/img443/984/pytkaegr.png

---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ----------

oczywiście bez tego otworu w środku :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A może zaślepiłeś wężyk od klapy gaszącej :grin:

Opublikowano

własnie a jak to jest jak w awx wywale całkiem klape gaszeniową??? bedzie sie wtedy gasił z drganiem jak np. afn i inee bez klapy??? i wystarczy tylko zaslepic wezyk jak wywale całkiem egr-a?? mydelniczka z 2001r

Opublikowano
własnie a jak to jest jak w awx wywale całkiem klape gaszeniową??? bedzie sie wtedy gasił z drganiem jak np. afn i inee bez klapy??? i wystarczy tylko zaslepic wezyk jak wywale całkiem egr-a?? mydelniczka z 2001r

Przy gaszeniu będzie się trząsł wkurwiaj... to jest.

Opublikowano

Przy gaszeniu będzie się trząsł wkurwiaj... to jest.

aha to ok :wink:
Opublikowano

I dwumas dostaje po d*pie poza trzęsieniem :kwasny:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
A może zaślepiłeś wężyk od klapy gaszącej :grin:

Nie nie zaślepiłem wężyka od klapy gaszącej :grin: