Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Blad 302

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpowiedzxie jak rozwiazac problem z abs dokladnie chodzi mi o blad 302 w polskim vagu czyli blad przekaznika elektrozaworu abs -j106.pacient to 1,6 95 rok

Opublikowano

masz bana na google ????

wystarczy przeczytac dwa lub 3 tematy, wszystko jest opisane

Opublikowano
  • Autor

Przegladalem ale nic konkretnie nie bylo jak rozwiazac problem

Opublikowano

Podepnę sie

Otóż u mnie jest problem następujący wymieniałem zawieszenie (komplet wahaczy) i podczas wybijania śruby trzymającej górne wahacze pękło mi ucho trzymające na zwrotnicy. Po założeniu drugiej zwrotnicy z nową czujką absu wyświetla mi na zegarach abs i hamulec pod vagiem błąd 00302 i 00283 P1711 Sygnał prędkości kół ABS #1 (lewy przód) zakres / działanie – G47 dobiłem czujkę ale nic to nie pomogło przemieniłem ze starej ale bez tej metalowej otoczki i nic dalej to samo czyli pozostało kupić nowa i wymienić ale z kąd ten 00302 czy możne być to wina uszkodzonej czujki abs?

Opublikowano
  • Autor

Wymienilem komputer ten z pod kanapy tylniej i dalej mam ten blad.nie wiem juz gdzie szukac.czy sa jeszcze jakies przekazniki pod kiera odpowiedzialne za abs?

---------- Post dopisany 09-10-2013 at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany 05-10-2013 at 21:46 ----------

wymieniłem bezpiecznik ten od abs kolo przekażnikow byl caly ale tak dla pewnosci go wymienilem ten 50a ale nic sie nie zmienilo,szukałem w googlach ale nic konkretnego nie ma tam napisane.kolego devastation moze jednak cos podpowiesz mi jak z tym walczyc? przewody tez sprawdzalem.

Opublikowano

kolego sprawdź czy przypadkiem nie odegioł ci się jeden ze styków na kostce łączącej do pompy pod maską u mnie problem się rozwiązał jak odegiołem

Opublikowano
  • Autor

Patrzalem ale raczej nic takigo nie widzialem.chyba bede musial pompe wymienic

Opublikowano

u mnie jeden styk był lekko nadgiety i blad wyskakiwał

Opublikowano
  • Autor

a jednak okazało się że to wina kabli przejżałem całą wiązke która idzie pod dywanem i jeden kabel był naderwany i wadzil o karoserie i pewnie robil zwarcie po zaizolowaniu wszystko sie spokoiło