Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Drgania przy dociskaniu drążka zmiany biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz jak wrzuce trojke i delikatne docisne reka wrzucony bieg to podczas jazdy czuc jakby cos odbijalo to samo dzieje sie na piatce, pozostale biegi sa ok, dodam ze silnik nie drzy na wolnych obrotach, sprzeglo chodzi plynnie, biegi tez wchodza plynnie, jest tylko drganie przy delikatnym docisnieciu drazka przy wrzuconej trojce czy piatce, co to moze byc czym to grozi oraz jak to 'leczyc" ? :) oczywisice wszystko sie dzieje podczas jazdy

Opublikowano

Mozna sie pobawic w ustawinie wodzikami.

Opublikowano
  • Autor

Mozna sie pobawic w ustawinie wodzikami.

wodzikami, tymi przy wybieraku przy skrzyni czy tymi blizej drazka, niestety nie znam jeszcze tak dokladnie budowy audi nie mialem czasu az tak sie przyjrzec od dolu skrzynce, ale jesli wodziki to czemu przy np dwojce czy czworce nie odbijaja?

Opublikowano

raczej tymi przy drążku. Trzeba uwazac aby nie przeholowac :rolleyes: bo mozesz wogule wstecznego np nie wrzucic. Generalnie pomaga. Chyba ze masz juz straaaaasznie duzo nasmigane

Opublikowano
  • Autor

raczej tymi przy drążku. Trzeba uwazac aby nie przeholowac :rolleyes: bo mozesz wogule wstecznego np nie wrzucic. Generalnie pomaga. Chyba ze masz juz straaaaasznie duzo nasmigane

na liczniku mam 185tys, ksiazka byla do 2001 i wtedy mial kolo 130tys o ile pamietam, wiec mam nadzieje ze jak juz to mocno nie jest przekrecony, generalnie nie przeszkadza mi to w czasie jazdy, bylem po prostu ciekaw co to moze byc

Opublikowano

u mnie w sumie tego nie ma ale wiem ocb. Da sie to ladnie ustawic ale troche z tym zabawy jest