Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 b5 nie działa tył

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tak jak w tytule mam głośniki w tylnej półce i nie działają . Przegrzebałem forum i napisane że coś na wzmacniaczu tylko nigdzie nie mogę znaleźć gdzie go szukać ? Suba nie mam . Mam tylko 4 głośniki ( przód 2 + gwizdki no i tył w półce 2 )

Radio oryginalne audi tylko nie wime czy to chorus czy concert I bo czytałem o różnicach i nie mogę ich dostrzec aczkolwiek sprzedający mówił że w bagażniku jest kostka do zmieniarki (trzeba dokupić) więc stwierdzam , że concert I . Koledzy co robić ? :)

Opublikowano

wzmacniacz jest pod lewym głośnikiem w tylnej pólce taka aluminiowa obudowa tam jest schowany

Opublikowano
  • Autor

pod lewym nic nie ma tylko wystaje spod tapicerki taka wtyczka ale to nie od głośnika (sprzedawce mówił że od zmieniarki - której nie ma )

Lewy od prawego głośnika się różni . U mnie to na prawym jest taka czarna jakby obudowa (więc to chyba jest ten cały wzmacniacz ale tam kostka jest podłączona normalnie )

Jeszcze jedno . Upewniłem się i mam Audi Chorus a czytałem że nie można niby zmieniarki podłączyć do niego to jak to jest ?

edit no i co dalej kombinować żeby grał tył :D

Opublikowano

DSC00759.jpg

tak wyglada glosnik ze wzmacniaczem

Opublikowano

ta wtyczka to taka niebieska ? jak tak to pewnie od wzmacniacza a wzmacniacz odpadł i został sam głośnik .

Opublikowano
  • Autor

Możliwe że tak . W takim przypadku co można zrobić żeby się nie narobić a żeby grało ? :D

edit już chyba wiem co . Kupie takie magiczne coś MINI ISO + SUB WZMACNIACZ AUDI CONCERT CHORUS (3580786539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

po czym wrzucę do bagażnika wzmacniacz i zapnę pod niego te 2 głośniki + sub . Co o tym myślicie ?

i zmieniarki chyba nie da u mnie się podłaczyć bo jest to chorus I ;/

edit a radio mam takie g3ry.jpg

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post dopisany 14-10-2013 at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany 13-10-2013 at 21:52 ----------

refresh . proszę kogoś kto się zna w tym temacie o odp