Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

blad immo,odpala gasnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialem opisac swoj problem z ktorym sie borykam od 2 tygodni, tak wiec w moim autku nigdy niezaswiecalo sie immo(i nadal nieswieci) w kluczyku niemialem zadnej pastylki,a autko chodzilo bez problemowo, od 2 tyg ciezko zapalal czasami krecilem po 10 minut,podlaczylem vaga wywala blad:17978 Moduł sterujący zablokowany

brak osprzętu / nie związany ze sprzętem, autko odpala i gasnie po 2sek, niby cos lepiej bo nieodpalal wogole,bledy usunalem ale ten powraca , z zabezpieczen mialem alarm i poprowadzony guzik ktory klikalem przed odpaleniem autka, w vagu chcialem zaadaptowac immo lecz vag z immo niechce sie polaczyc ktos cos doradzi? bo mi opadaja rece

Pozdrawiam

Opublikowano

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/immobilizer-1649/

Próbowałeś tego? JA u siebie miałem problem z immo, ale polegał tylko na tym co Ty teraz masz, odpalał i po chwili gasł i dopiero za którymś razem odpalił, zrobiłem tak jak jest to opisane i odpala teraz za każdym razem:banan:

Opublikowano
Witam

Chcialem opisac swoj problem z ktorym sie borykam od 2 tygodni, tak wiec w moim autku nigdy niezaswiecalo sie immo(i nadal nieswieci) w kluczyku niemialem zadnej pastylki,a autko chodzilo bez problemowo, od 2 tyg ciezko zapalal czasami krecilem po 10 minut,podlaczylem vaga wywala blad:17978 Moduł sterujący zablokowany

brak osprzętu / nie związany ze sprzętem, autko odpala i gasnie po 2sek, niby cos lepiej bo nieodpalal wogole,bledy usunalem ale ten powraca , z zabezpieczen mialem alarm i poprowadzony guzik ktory klikalem przed odpaleniem autka, w vagu chcialem zaadaptowac immo lecz vag z immo niechce sie polaczyc ktos cos doradzi? bo mi opadaja rece

Pozdrawiam

Temat immo cięzki powiem ja miałem tak że mi immo świeciło długi czas a okazało się że kostka czy stacyjce była nie wpięta do końca i załapał jak mu się chciało także możesz zrobić tak a druga opcja wyłączyć i masz spokój :wink:

Opublikowano
  • Autor

spojrzalem jeszcze na kluczyk i dojrzalem jednak ta pastylke, zastanawiam sie tylko czemu vag nielaczy sie z immo

---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/immobilizer-1649/

Próbowałeś tego? JA u siebie miałem problem z immo, ale polegał tylko na tym co Ty teraz masz, odpalał i po chwili gasł i dopiero za którymś razem odpalił, zrobiłem tak jak jest to opisane i odpala teraz za każdym razem:banan:

niewidzialem tego watku biore sie za lekture

Opublikowano

pierwsze co to bym zobaczył jak ktoś założył ten dodatkowy alarm bo magicy rożnie się wpinają a po jakimś czasie się to sypie

Opublikowano
  • Autor

niestety niejestem az takim szpecemrozpinalem go cudowalem ale lipa

---------- Post dopisany 14-10-2013 at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany 13-10-2013 at 19:22 ----------

auto ozylo przeczyscilem styki ale odpala tylko za pierwszym podlaczeiem klemy do aku za drugi znow immo;/

---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ----------

i znow umarlo calkiem, przejechalem 2km i kreci nieodpala nawet na 2 sek, zapchalem do domu wzialem vaga wywalilo tylko immo ,niskie napiecie na sterowniku silnika 30(chyba ze aku odpinalem?) i filtr weglowy mam dosc tego auta