Opublikowano 15 Października 201312 l Witam koledzy szukam dobrego warsztatu który zajmuje się regeneracją maglownic, interesuje mnie woj. opolskie lub dolnoślaskie?? moga być jeszcze katowice. chodzi mi o warsztat który zrobi to w jeden dzień ze przyjezdzam autem i robią i tego samego dnia wyjezdzam. Podajcie jakies dobre warsztaty :)
Opublikowano 17 Października 201312 l Możesz tutaj sprawdzić. Jeśli mają na stanie to z dnia na dzień wyminią. ? MAGLOWNICA.EU slaskie - Regeneracja przekładni kierowniczych i maglownic
Opublikowano 22 Października 201312 l Autor dzwoniłem tam i niestety mowili ze na 3 dni auto potrzebuja. ---------- Post dopisany 22-10-2013 at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany 20-10-2013 at 13:32 ---------- koledzy a slyszeliscie o warsztacie Auto Rege?? jakies informacje?? warto tam moze dac?
Opublikowano 23 Października 201312 l a nie ma opcji żeby ściągneli najpierw do siebie regenerowanego magla, który będzie na Ciebie czekał a Ty jak rano przyjedziesz to wymiana z ustawieniem geometrii nie powinna trwać dłużej niż jeden dzień-podstawa to część na miejscu u nich w warsztacie
Opublikowano 24 Października 201312 l Autor niestety takiej możliwosci nie ma w jeden dzien zrobią mi ale w głównej siedzibie w łodzi a to prawie 300km ode mnie :( i znalazlem wlabrzychu w Auto Rege tam robia w jeden dzien dlatego pytalem sie o jakies opinie ale cisza
Opublikowano 24 Października 201312 l kolega w poniedziałek był koło lubina, jak tam zajechał to chciał uciekać, bo mówi, że szopka, ale później mówi, że by żałował, wymiana na regenerowaną w passacie b5 kosztowała go 520zł dostał faktury itp gwarancję na piśmie na 12 miesięcy, wszystko posprawdzali po złożeniu przez 20 minut czy nie pocieknie gdzieś, auto mu jakoś ogarnęli z brudu i wszystko. 4.5 godzinki czekał. na tablicy gdzieś jest ogłoszenie.