Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAGC] Piaskowóz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie po raz kolejny na Forum,

3 tygodnie temu zmieniłem autko z A4 B7 2.0 TDI BLB (189 KM) (CAHA) na A4 B8 2.0 TDI (CAGC)

Autko kupione jako dupowóz a nie szatan, więc brakuje troszkę mocy ale wystarczy aby przemieści się z punktu A do B z satysfakcjonującym komfortem.

Z wyposażenia autko posiada:

- Felgi 17"

- ksenon z Ledem do jazdy dziennej

- fotele kubełkowe

- Navi MMI 2 G wraz z Fisem kolorowym

- pełna elektryka

- oraz klima

- Parktronik przód/tył z wizualizacją

- hak do zamocowania

- multifunkcyjna kierownica

a reszta do standard.

Zapewne padnie pytanie czy planuję jakieś Mody?

Na chwile obecną to bardziej pod kierowce i dla ucieszenia oka (jakieś bajerki :wink:) : test zegarów, doświetlanie zakrętów i może coś jeszcze ale muszę poszperać na forum i popatrzeć co może się przydać dodatkowo.

Jeśli chodzi o podnoszenie mocy silnika to na chwile obecną wystarcza mi to co mam. Nie chce mi się znów bawić w szukanie części dopasowywanie, hamowania itd., aczkolwiek nie wykluczam tego w przyszłości :decayed: .

Poniżej kilka fotek Autka:

28miex4.jpg

sor3f8.jpg

16jhilw.jpg

qqu7hw.jpg

Opublikowano

Koniecznie pomaluj ramkę grilla i OOOO na czarno - będzie pasować do relingów i ramek szyb.

Opublikowano

Ładne autko, a modzić też jest co :wink: gratulacje zakupu i oby dobrze się spisywało :thumbup1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tak jak wyżej napisałem, w chwili obecnej z tymi MODami to się powstrzymam, ale jak jednak coś się zmieni to dam znać :wink:

---------- Post dopisany 07-11-2013 at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany 25-10-2013 at 23:14 ----------

Witam ponownie,

z rzeczy które zostały zrobione to jak w/w na potrzeby kierowcy plus tam takie duperelki :wink: :

- polskie menu z najnowszym oprogramowaniem

- test zegarów

- obniżanie lusterka podczas cofania,

- doświetlanie zakrętów

- uruchomienie funkcji dodatkowych w MMI (odblokowanie drugiego ukrytego Menu "zielone") :

- wskaźnik naładowania akumulatora

- wskaźnik elektroniczny poziomu oleju

- mapa navi 2013

- domykanie i otwieranie szyb z kluczyka

- lap timer.

Tyle zrobione jeśli chodzi o wykonanie MODów z elektroniki wnętrza. Zmiana kółek na 18" ale to dopiero jak zrobi się ciepło.

Poważnie jednak zaczynam myśleć nad wykonaniem zwiększenia mocy (długo nie wytrzymam z tymi kucami :wink: ).

Opublikowano

jedź do rogala :wink:

Opublikowano
  • Autor

Wiem, wiem :) poprzednie autko robiłem u niego (A4 B7 2,0 TDI BLB Turbo CAHA z 2 IC 189,5 KM) ) bardzo byłem zadowolony i z profesjonalnego podejścia, o wszystko wypytał poprawił jak było potrzeba i zrobił chip optymalny do modyfikacji jakie zostały dokonane.

Więc na bank będę robił w MR jak tylko znajdzie się miejsce, czas i luzem kaska :)

Opublikowano

Mr już nie ma jest RPERFORMANCE:wink:

Opublikowano
jedź do rogala :wink:
No dokładnie bo nie masz daleko... :wink:
Wiem, wiem :) poprzednie autko robiłem u niego (A4 B7 2,0 TDI BLB Turbo CAHA z 2 IC 189,5 KM) ) bardzo byłem zadowolony i z profesjonalnego podejścia, o wszystko wypytał poprawił jak było potrzeba i zrobił chip optymalny do modyfikacji jakie zostały dokonane.

Więc na bank będę robił w MR jak tylko znajdzie się miejsce, czas i luzem kaska :)

Dokładnie tak jak piszesz! U mnie zrobił na tym samym silniku i Turbie + IC środkowy) +/- 210KM :good: A jak masz go pod ręką to nie ma się nad czym zastanawiać tylko szukać tej kaski. :kox: